Nowy cennik greenway -12.2023

viallos

Pionier e-mobilności
I na dodatek akcja promocyjna Zima2024 -50% abonament w lutym.
Generalnie jako klient abonamentowy od kilkunastu miesięcy jestem poirytowany takimi promocjami ... nie ze względu na to że są.. bo dobrze ... ale że trzeba samemu jakieś kody klikać, a nie jest to z automatu.👹

cooler

Pionier e-mobilności
Wypełniłem dla nich dwie ankiety na 2 różnych kontach i w każdej wpisałem że warunkiem abym wziął abonament jest aby był jak największy pakiet kWh wliczony w ramach tego abonamentu. Jeżeli wszyscy tak wpiszecie to może jednak ktoś to czyta.
Zgodnie z prawda też wpisałem że z nich korzystam rzadko, ale na okrągło czas z SC-ów, bo są tanie, niezawodne i mają wiele stanowisk z olbrzymią mocą. Od kiedy mam po drodze SC Ząbki, to rzeczywiście nie ma sensu używać GW.

Michal

Moderator
I ode mnie.

viallos

Pionier e-mobilności
A ja wręcz przeciwnie. Napisałem że często z nich korzystam a jak nie z nich to z Ionity w roamingu bo zawsze są w fajnych miejscach na MOPach a cena w abo jest sensowna. 😀

Jak widać wiele zależy od tego jakimi trasami się jeżdzi ... a Ząbki to nie wiem w jakim stopniu ci @cooler pomagają skoro są pod domem. Jak dla mnie mogłyby nie istnieć a zdarza mi się podróżować do Białegostoku i nawet trochę dalej.

Pepek

Posiadacz elektryka
Generalnie jako klient abonamentowy od kilkunastu miesięcy jestem poirytowany takimi promocjami ... nie ze względu na to że są.. bo dobrze ... ale że trzeba samemu jakieś kody klikać, a nie jest to z automatu.👹
No fajnie by było, wygodniej, ale to standardowa praktyka marketingowa (niestety), generuje im to ruch, widzą jakie zainteresowanie, itp. Takie zbieranie danych do raportów dla szefostwa. ;)

Pepek

Posiadacz elektryka
A ja wręcz przeciwnie. Napisałem że często z nich korzystam a jak nie z nich to z Ionity w roamingu bo zawsze są w fajnych miejscach na MOPach a cena w abo jest sensowna. 😀

Jak widać wiele zależy od tego jakimi trasami się jeżdzi ...
No u mnie dokładnie tak samo, głównie GW, ostatnio IONITY w roamingu się pojawiło, ale 95% moich tras to Trójmiasto-Śląsk i z powrotem, to tylko SuC Ciechocinek mi pasuje, reszta GW wygrywa zdecydowanie.

cooler

Pionier e-mobilności
a Ząbki to nie wiem w jakim stopniu ci @cooler pomagają skoro są pod domem. Jak dla mnie mogłyby nie istnieć a zdarza mi się podróżować do Białegostoku i nawet trochę dalej
Przy wyjeździe na Białystok i okolic Suwałk, zwłaszcza na powrocie - mogę się zupełnie inaczej planować, na miejscu krócej się ładować bo wiem teraz że wystarczy do SC Ząbki się doczołgać w razie czego. A z Ząbek to ciągle 30km do domu :)
Mam wszędzie na miejscu darmowe AC, ale nie zawsze zdążę się naładować na powrót. Zasuwam 130-140-150 i jak widzę że do domu nie dojadę - to nie zwalniam tylko zahaczam SC Ząbki. Jak prognoza mówi że dojadę na 0-1% do domu, to jadę bez ładowana.
Dla mnie idealna lokalizacja ratunkowa, a w dodatku tanio (było przez moment)

krzyss

Pionier e-mobilności
Zawsze jest dla aktywnych, tych co sie interesuja, powiedza o promocji znajomym…
Nie umiesz w marketing co ? ;)