Hm - na pewno piszemy o tym samym McD i SuC? Mi on jest po drodze do SuC (te same rondo co zjeżdżam z A1), więc nadkładam max 0,5 km dodatkowo + od dawna McD ma zamawianie w apce - zamawiam po drodze 10-15 min przed zjazdem, zjeżdżam na maka, wysiadam, odbieram, wracam na rondo - max 5 minut extra (raz nie było gotowe to wyszło może z 8 minut, ale to z kibelka na McD skorzystałem zamiast na Orlenie). Wiadomo - każdy planuje i robi jak mu pasuje, mi tam właśnie tak najwygodniej się to łączy. Powiem tak - gdybym w podobnej odległości od Gdańska miał dobrą stację ładowania na MOP-ie, gdzie obok byłoby jakieś żarełko - pewnie wybrałbym to zamiast SuC nawet jeśli by było drożej, ale pozwoliłoby zaoszczędzić czas. Natomiast nic takiego po drodze nie ma, więc IMO te 10-15 minut dodatkowo na całość (jak są korki to dojazd z A1 i z powrotem i wizyta w McD te 15 minut mi z raz lub 2 zajęły ponad samo ładowanie) są warte. Sam czas ładowania nawet jak jest ruch pewnie czasem mógłby być szybszy (jak jedziemy sami), ale zwykle jedziemy z całą bandą, więc zjedzenie + kibelek + wyprowadzenie psa to i tak auto się naładuje na tyle, że do domu mogę śmiało lecieć te 150km/h latem i 140 km/h zimą.
Jakby jeszcze dodali SuC Radomsko to już by było genialnie.