Od początku była mowa o 2 tyle, że ten drugi miał być w lutym...Wziąłeś jeden samochód, a dealer chce Ci od razu wcisnąć drugi?
Od początku była mowa o 2 tyle, że ten drugi miał być w lutym...Wziąłeś jeden samochód, a dealer chce Ci od razu wcisnąć drugi?
To jak już podejmiesz decyzję, to pochwal się za ile... (jak ja nie lubię/ nie umiem się targować). Możesz zmodyfikować cenę (+- kilka zł), żeby nie dojechali dilera. Dowiemy się przynajmniej do ilu można schodzićOd początku była mowa o 2 tyle, że ten drugi miał być w lutym...I niekoniecznie być Hyundaiem.
Pewnie oferta nie odbiega od innych obecnie. Niecałe 1500 netto za leasing na 36 miesięcy. Wpłata trochę poniżej 16 kPLN netto. Wersja Techniq 2023 plus lakier i pakiety comfort i tech. Firma jeszcze z dopłat nie korzystała więc mogę tu liczyć (jak będą).To jak już podejmiesz decyzję, to pochwal się za ile... (jak ja nie lubię/ nie umiem się targować). Możesz zmodyfikować cenę (+- kilka zł), żeby nie dojechali dilera. Dowiemy się przynajmniej do ilu można schodzić![]()
Z jakim napędem?Pewnie oferta nie odbiega od innych obecnie. Niecałe 1500 netto za leasing na 36 miesięcy. Wpłata trochę poniżej 16 kPLN netto. Wersja Techniq 2023 plus lakier i pakiety comfort i tech.
Dla firmy kolejna dopłata nie jest problemem.Firma jeszcze z dopłat nie korzystała więc mogę tu liczyć (jak będą).
RWDZ jakim napędem?
Dla firmy kolejna dopłata nie jest problemem.
Nawet jak jest to jednoosobowa działalność gospodarcza?Dla firmy kolejna dopłata nie jest problemem.
A ta rata to przy jakim finansowaniu?
Nawet.Nawet jak jest to jednoosobowa działalność gospodarcza?
To fajnie, Konę też rozliczę.cieżka dla firm nie ma ograniczeń ilościowych.
GAP zabezpiecza przed utratą wartości pojazdu. Jeśli go wykupujesz, dajesz bankowi do zrozumienia, że nie chcesz ich zrobić na szaro.A bez wykupu GAP nie?
To przecież nie ma nic wspólnego z umową wynajmu.
Jak chcesz podam Ci namiar do mojego dealera. Może coś lepszego dla Ciebie znajdzie.Pewnie oferta nie odbiega od innych obecnie. Niecałe 1500 netto za leasing na 36 miesięcy. Wpłata trochę poniżej 16 kPLN netto. Wersja Techniq 2023 plus lakier i pakiety comfort i tech. Firma jeszcze z dopłat nie korzystała więc mogę tu liczyć (jak będą).
Zreflektowałem się, że jakieś 2 miesiące temu na taką ofertę liczyłem, ale wtedy jej nie było.
A po miałbyś dawać bankowi coś do zrozumienia?GAP zabezpiecza przed utratą wartości pojazdu. Jeśli go wykupujesz, dajesz bankowi do zrozumienia, że nie chcesz ich zrobić na szaro.