Nowy IONIQ 5 - Polska szykuje się na premierę

luki

Pionier e-mobilności
Od początku była mowa o 2 tyle, że ten drugi miał być w lutym... :rolleyes: I niekoniecznie być Hyundaiem.
To jak już podejmiesz decyzję, to pochwal się za ile... (jak ja nie lubię/ nie umiem się targować). Możesz zmodyfikować cenę (+- kilka zł), żeby nie dojechali dilera. Dowiemy się przynajmniej do ilu można schodzić ;)

szwajcar

Fachowiec
To jak już podejmiesz decyzję, to pochwal się za ile... (jak ja nie lubię/ nie umiem się targować). Możesz zmodyfikować cenę (+- kilka zł), żeby nie dojechali dilera. Dowiemy się przynajmniej do ilu można schodzić ;)
Pewnie oferta nie odbiega od innych obecnie. Niecałe 1500 netto za leasing na 36 miesięcy. Wpłata trochę poniżej 16 kPLN netto. Wersja Techniq 2023 plus lakier i pakiety comfort i tech. Firma jeszcze z dopłat nie korzystała więc mogę tu liczyć (jak będą).
Zreflektowałem się, że jakieś 2 miesiące temu na taką ofertę liczyłem, ale wtedy jej nie było.

Ev3

Pionier e-mobilności
Pewnie oferta nie odbiega od innych obecnie. Niecałe 1500 netto za leasing na 36 miesięcy. Wpłata trochę poniżej 16 kPLN netto. Wersja Techniq 2023 plus lakier i pakiety comfort i tech.
Z jakim napędem?
Firma jeszcze z dopłat nie korzystała więc mogę tu liczyć (jak będą).
Dla firmy kolejna dopłata nie jest problemem.

Ev3

Pionier e-mobilności
A ta rata to przy jakim finansowaniu?
Bo ja przy wynajmie na 2 lata, dla auta z AWD, tyle że bez pakietu Tech, mam mieć zauważalnie niższą.....

BTW: wczoraj byłem na jeździe próbnej, mieli właśnie RWD tylko.
I nie podpasował mi, ciężko jechał w porównaniu do Soula.
Pewnie do Kony również (tak zeznawał sprzedawca).

Brak było tej lekkości jazdy, dynamika też szału nie robiła - masa chyba robi swoje.

A do tego haptyczne przyciski to porażka na całej linii.
Nawet jak jest to jednoosobowa działalność gospodarcza?
Nawet.
Ścieżka dla firm nie ma ograniczeń ilościowych.

melex

Fachowiec
Pewnie oferta nie odbiega od innych obecnie. Niecałe 1500 netto za leasing na 36 miesięcy. Wpłata trochę poniżej 16 kPLN netto. Wersja Techniq 2023 plus lakier i pakiety comfort i tech. Firma jeszcze z dopłat nie korzystała więc mogę tu liczyć (jak będą).
Zreflektowałem się, że jakieś 2 miesiące temu na taką ofertę liczyłem, ale wtedy jej nie było.
Jak chcesz podam Ci namiar do mojego dealera. Może coś lepszego dla Ciebie znajdzie.

Ev3

Pionier e-mobilności
GAP zabezpiecza przed utratą wartości pojazdu. Jeśli go wykupujesz, dajesz bankowi do zrozumienia, że nie chcesz ich zrobić na szaro.
A po miałbyś dawać bankowi coś do zrozumienia?
I jaki to ma związek z niewykupowaniem, bo o tym była mowa?

Najnowsze dyskusje