w lato i tak będzie kolejka24-26 miejsc![]()
Tesla Supercharger Polska - informacje | Dziś ruszyły prace na SuC Odolion, będzie to największy w Polsce SuC 24-26 słupków | Facebook
Dziś ruszyły prace na SuC Odolion, będzie to największy w Polsce SuC 24-26 słupków. Na miejscu jest już towar, tablica informacyjna i pracująca ekipa.www.facebook.com
Nie sądzęw lato i tak będzie kolejka![]()
IONITY jest ogólnodostępna i kolejek nie ma. Jeśli postawią tyle “słupków” o ilu się mówi to nie wydaje mi się żeby były kolejki.Jeśli ogólnodostępnej, to kto wie, może i będzie kolejka.
Obyś miał rację.IONITY jest ogólnodostępna i kolejek nie ma. Jeśli postawią tyle “słupków” o ilu się mówi to nie wydaje mi się żeby były kolejki.
DramatyzujeszJak można w tej sytuacji poruszać temat kolejek do ładowarek w Polsce, gdzie standardem są pojedyncze ładowarki? Poza tym to jest chyba typowo polskie narzekanie, pojawia się taka zajebista informacja, a Polacy szukają negatywów. Masakra.
Ja sobie żartowałem, tam nic z narzekania nie było. Zloty starych S tam się będą odbywać 😅Jak można w tej sytuacji poruszać temat kolejek do ładowarek w Polsce, gdzie standardem są pojedyncze ładowarki? Poza tym to jest chyba typowo polskie narzekanie, pojawia się taka zajebista informacja, a Polacy szukają negatywów. Masakra.
Zloty starych S tam się będą odbywać 😅