Off-Road assist

refi1234

Posiadacz elektryka
Mam pytanie.
Czy Ci którzy maja modele AWD (ale nie Performance) czyli TM3 LR lub TMY LR maja w panelu auta : ( Menu/Dynamika ) mozliwość właczenia opcji Off-Road Assist ?

To genialne rozwiązanie na zimę z którego zacząłem korzystać (niestety mam letnie opony) i daje rewelacyjnie radę na sliskim i sniegu.
Mam to poprzez S3XY - a nie widze u siebie w Panelu menu.

Last edited:

refi1234

Posiadacz elektryka
To ciekawe.
W manualu modelu Y jest ta opcja. W manualu modelu 3 nie ma takiej opcji, jest tylko sleep start.
Pytanie jest więc skierowane do posiadaczy Model 3 LR.
Macie w menu off-road assist ?

Attachments

• Manual.3.jpeg
    Manual.3.jpeg
    226,6 KB · Liczba wyświetleń: 9
  • Manual.Y.jpeg
    Manual.Y.jpeg
    248,1 KB · Liczba wyświetleń: 9
Last edited:

refi1234

Posiadacz elektryka
Wyjasniło się.
TM3 LR nie ma tego wcale w panelu ale jest zaszyte w sofcie i S3XY to uruchomilo.
TMY LR ma to jako standard.

To genialne rozwiązanie (testuje juz kilka dni z zachwytem bo moje buty slizgaja sie bardziej na parkingu niz moja Tesla) jest dostepne dla TM3LR tylko poprzez S3XY.
Polecam każdemy na zimę. Wypas.

Final.jpeg

Hermes

Posiadacz elektryka
Ale w Y też nie służy ten tryb do stricte jazdy terenowej tylko lepszej przyczepności w trudnych warunkach. To tez nie jest terenówka. Nawet jeśli prześwit miałaby dużo większy.

boolean1981

Zadomawiam się
Wyjasniło się.
TM3 LR nie ma tego wcale w panelu ale jest zaszyte w sofcie i S3XY to uruchomilo.
TMY LR ma to jako standard.

To genialne rozwiązanie (testuje juz kilka dni z zachwytem bo moje buty slizgaja sie bardziej na parkingu niz moja Tesla) jest dostepne dla TM3LR tylko poprzez S3XY.
Polecam każdemy na zimę. Wypas.

View attachment 23872

Reklama?