Orlen: jakie karty dzialaja?

krzyss

Pionier e-mobilności
Ja wczoraj próbowałem się załadować na Orlenie, ale mam taki błąd po wybraniu którejkolwiek stacji. Kartę płatniczą dodałem.

Wyloguj sie z apki i zaloguj jeszcze raz.

Michal

Moderator
Zadzwoń na ich infolinię. Miałem taki problem kiedyś i okazało się, że karta mi zniknęła po jakimś update aplikacji i musiałem ją dodać od nowa.

Frunek

Fachowiec
karta mi zniknęła po jakimś update aplikacji i musiałem ją dodać od nowa.
Haha, a ja mam teraz dwie w "moje karty płatnicze". Jedną usuwam, wchodzę jeszcze raz w tę zakładkę, i wciąż mam dwie. Tak samo po wylogowaniu i zalogowaniu. Nie ma co, Orlen umie w apki.

Michal

Moderator
Wsparcie też mają słabiutkie, bo jakaś Pani, która nie do końca rozumie działanie aplikacji mi pomagała ale jakoś tam doszliśmy do powodu, bo ona widziała chyba logi z problemów z rozpoczęciem ładowania na moim koncie.

vwir

Pionier e-mobilności
Haha, a ja mam teraz dwie w "moje karty płatnicze". Jedną usuwam, wchodzę jeszcze raz w tę zakładkę, i wciąż mam dwie. Tak samo po wylogowaniu i zalogowaniu. Nie ma co, Orlen umie w apki.
Obawiam się, że musisz założyć nowe konto. Chyba skopało się na całego. Zepsułeś Orlena ;)

vwir

Pionier e-mobilności
Tak głupio zapytam... Jak usuwasz kartę z apki? Bo właśnie sobie klikam i nie widzę takiej mozliwości. Chyba, że to się da zrobić tylko gdy jest więcej niż jedna karta.