S

Skasowane_na_zyczenie_2025-01-27

Gość
Odbierania telewizji satelitarnej… Masz czy nie? :D
a powiedz mi czy ty do odbioru tv masz satelitę?
przed chwilą sprawdziłem jakie mam zużycie na ogrzewanie domu od września dokładnie 1423 kWh
pytanie do czego mam używać tego ustrojstwa ? mam dwie taryfy dotychczas 0,31 zł/kWh
jak mam zaoszczędzić? wydając 100k? na elektrośmieci?

S

Gość
dalsze oszczędności .... moje ładowanie EV w domu. ile kosztuje paneliada solarna? nadmienię, że to był naprawdę mocny miesiąc, z reguły mam mniejsze zużycia

Screenshot_20230129-211603.png

pluto

Pionier e-mobilności

tomA

Posiadacz elektryka
a powiedz mi czy ty do odbioru tv masz satelitę?
przed chwilą sprawdziłem jakie mam zużycie na ogrzewanie domu od września dokładnie 1423 kWh
pytanie do czego mam używać tego ustrojstwa ? mam dwie taryfy dotychczas 0,31 zł/kWh
jak mam zaoszczędzić? wydając 100k? na elektrośmieci?
I wszystko jasne. Jak mówiłem. Wystarczy policzyć 🤣 ja wydałem okolo 30k jakieś 7 lat temu i nie mam takich dylematów czy się opłaca czy nie EV.

S

Gość
tutaj macie jeszcze mój luty który był rekordowy czego nie zauważyłem

Screenshot_20230129-212428.jpg

S

Gość
I wszystko jasne. Jak mówiłem. Wystarczy policzyć 🤣 ja wydałem okolo 30k jakieś 7 lat temu i nie mam takich dylematów czy się opłaca czy nie EV.
ale 7 lat temu to się kompletnie nieopłacało. mogłeś złoto kupić i byś się śmiał a tak się pytasz i zastanawiasz. ale to twoje panele

tomA

Posiadacz elektryka
ale 7 lat temu to się kompletnie nieopłacało. mogłeś złoto kupić i byś się śmiał a tak się pytasz i zastanawiasz. ale to twoje panele
Kupiłem wtedy tez złoto, mieszkania, BTC, i inne pierdoly żebym nie myślał czy mi się coś będzie opłacało czy nie 😁 dziękuje i miłego wieczoru.