Pełen rok z Teslą Highland 3 RWD - wrażenia i zużycie

jarqu

Posiadacz elektryka
to już ich problem, niech zrobią tak aby nie wracało to nie będą musieli poprawiać
Nie do końca ich bo Twój samochód będzie maił już nieoryginalny lakier wyjdzie to na każdym mierniku lakieru i będziesz musiał się tłumaczyć przed potencjalnym kupującym. Pozatym co fabryczne malowanie to fabryczne biała perła jest bardzo ciężka do pomalowania żeby się nie odznaczało od fabrycznego lakieru więc finalnie może być gorzej niż trochę zżółknięte progi... tego się obawiam.

swistak

Posiadacz elektryka

kamilthusz

Posiadacz elektryka
Nie do końca ich bo Twój samochód będzie maił już nieoryginalny lakier wyjdzie to na każdym mierniku lakieru i będziesz musiał się tłumaczyć przed potencjalnym kupującym. Pozatym co fabryczne malowanie to fabryczne biała perła jest bardzo ciężka do pomalowania żeby się nie odznaczało od fabrycznego lakieru więc finalnie może być gorzej niż trochę zżółknięte progi... tego się obawiam.
Też to mam, zauważyłem po pierwszym zimowym myciu. Póki co olewam temat. Też bałbym się ingerencji w fabryczny lakier, szczególnie w tak newralgicznym miejscu jak progi.

Peteros

Zadomawiam się
U mnie po prawie roku technicznie wszystko sprawne. Serwis mobilny wymienił tylko eko skórę z fotela kierowcy, lewy boczek się brzydko pomarszczył. Reazonansuję mi coś jeszcze przy podszybiu na nierównościach ale tego nie zgłaszałem jeszcze.

Siostra Irena

Posiadacz elektryka

Michal

Moderator
Mam świeże video z tym nieszczęsnym chrupnięciem. Straszne to, ludzie się oglądają :D.

Link VIDEO
U mnie to samo chyba się robi ale tylko przy mrozach, nie zawsze i mam wrażenie, że to przestawianie dmuchawy, a nie sprężarka, bo to się dzieje dopiero po jakimś czasie jak już sprężarka działa.