Wiecie co mnie ciekawi... czy oni w tym orlenie to wiedzą o tym że zaczeli montować lepsze stacje (szybsze).
Bardzo mnie to cieszy, jednak miedzy 75 a 95kW jest roznica na plusNie było gorszych to brali co było żeby zakończyć zadanie![]()
Nie wiedzą. Na stronie orlena piszą tylko o fastpoint. To mnie zresztą zmyliło i dlatego początkowo nie rozumiałem skąd się bierze różnica. Zabrakło mi dwóch czynników, którymi z kolei dysponował Nabru: szklaneczka ginu i brak wiary w słowo pisane na stronie państwowej firmy.Wiecie co mnie ciekawi... czy oni w tym orlenie to wiedzą o tym że zaczeli montować lepsze stacje (szybsze).
To proste: Orlen zamówił i montuje ładowarki, które rozpoznać (i zapewne obsłużyć) potrafi nawet analfabeta - i to dlatego nie ma tabliczek znamionowych. Jeden rzut okiem i sprawa jasna. A o ile taniej to może być! 🤣Nie, trza spoglądać na pomarańczową obwódkę wokół przycisku awaryjnego zatrzymania. JPRDL... Ale wyznacznik prędkości ładowarki 🤪
Mój trud skończony, idę się napić. Na trzeźwo nie zrozumiem tego, co się właśnie okazało.
I to mogłoby być OK, gdyby nie fakt że nawet jak masz czujniki to mogą Ci je wyłączyć.. trochę szkoda.Jak z tymi czujnikami parkowania w TesliNormalnie oszczędzą z 20 dolców na aucie, a ja chyba jednak wolałbym dopłacić
Skończy się to tak, że już do śmierci będę jeździł tą trójką, którą mam obecnie, bo będzie najlepsza z dostępnych![]()
Kurcze, a ja niedawno do swojego starego samochodu którym jeździ syn dorzuciłem czujniki aftermarketowe - i to samo będę musiał zrobić w Tesli niedługo - dobrze że zostawiłem sobie namiary. @viallos - mamy niedalekoI to mogłoby być OK, gdyby nie fakt że nawet jak masz czujniki to mogą Ci je wyłączyć.. trochę szkoda.
hej @vwir nie mogę znaleźć twojego starego wpisu dot ładowarek - chyba to było nie na forum tylko pod artykułem elektrowozuŁadowarka fastpoint 100kW ekoenergetyki, o której wspomniałem?