Nope. Ale handlowiec już z Panią Jowitą rozmawiał. Będzie faktura specjalnie dla PKO Leasing, także wszystko gitALe masz juz oplacona fakture i zarejestrowane auto ?
Na koncie wcale nie musi byc dobra faktura jak masz leasing.
Nope. Ale handlowiec już z Panią Jowitą rozmawiał. Będzie faktura specjalnie dla PKO Leasing, także wszystko gitALe masz juz oplacona fakture i zarejestrowane auto ?
Na koncie wcale nie musi byc dobra faktura jak masz leasing.
Poważnie? To jest dla nich problem ? Ludzka głupota nie zna granic i tyle napiszeMialem jutro odbierać ale niestety firma rejestrująca dla PKO (MultiAssist) nie wiadomo dlaczego twierdzi ze faktura jest zle wystawiona bo data dostawy to 24.03 wiec przed 24.03 oni nie chcą tego rejestrować. Także PKO walczy z Multiassist o rejestracje w poniedziałek. Może uda się wtedy w środę odebrać auto...
I to nie jest PKO wymyśl a jakiejś firmy co robi tylko rejestrację. Więc nie wydali dzisiaj zgody to czekam... Cyrk...Poważnie? To jest dla nich problem ? Ludzka głupota nie zna granic i tyle napisze![]()
Audi za 400 i 4 rata to się zgadza tylko ze po 4 latach oddaje auto wiec tak to jest. Pewnie Twoje oferty na tesle są takie ze masz tez rate 4K ale za to po tych 2-3 latach auto jest Twoje i możesz go sprzedać itd. Jak chcesz najem to chyba arval ma taka ofertę i będziesz miał rate trochę niższa.Jestem na etapie zbierania ofert leasingowych. Bo mam do odbioru long range w cenie z przed podwyżek, wiec okazyjnie.
Narazie mam masterlease, PKO
I na ta chwile
Oferty mam po 5-6 tysięcy brutto miesięcznie raty. Plus ubezpieczenie. Z jakimś tam wkładem początkowym i z wykupem… I Wogole jakaś masakra jest z tymi dopłatami jak czytam żeby to rozliczyć i dostać.
Tymczasem, Sasiad kupił audi za prawie 400k pln brutto. Rate leasingowa 4k brutto. Bez wkładu, bez wykupu. Wychodzi na okres 4 lat ponad 100k pln różnicy w porównaniu z powyższymi ofertami. I tak mysle, ze za te 100k przez 4 lata opłacę serwisy w aso i prawdopodobnie paliwo i jeszcze mi coś zostanie.
Ja nie rozumiem skąd takie rozbieżności.
Obawiam się, ze elektryki na chwila obecna to opłaca się kupować za gotówkę
ofertyspecjalneaudi.pl jesli o to chodzi - uzywa i zwracaSasiad kupił audi
No tak jest 4x48 to jakieś niecałe 200k za używanie samochodu - nie ma wykupu w tym bo nie wykupujesz tylko zwracasz samochod. Wykup pewnie ok 250-300 po tych 4 latach i taki to deal jestporównywanie z sąsiadem na podstawie "rozmów przy płocie" jest kiepskie
400k pln brutto. Rate leasingowa 4k brutto. Bez wkładu, bez wykupu
400tys pln podzielić przez 48 rat to jest 8300zł rata.
Daj Pan spokój....