Masz opłacone? Dokumenty Ci wysłali? To jak maja Ci auto odebrać?Nie wiecie czy da się przełożyć przyznaną datę odbioru? Mam na 23/03, ze względów logistycznych chciałem na 28/03. Ale zanim zadzwonię (mam bezpośredni nr do kogoś z Tesli PL) wolę dopytać, bo może w takich sytuacjach przekładają na koniec roku ;-)
Dziś przekładałem! Powiedziałem, że nie dam rady i zgodzili się. Od razu pojawiła się poprawiona data i godzina na koncie.Nie wiecie czy da się przełożyć przyznaną datę odbioru? Mam na 22/03, ze względów logistycznych chciałem na 25/03. Ale zanim zadzwonię (mam bezpośredni nr do kogoś z Tesli PL) wolę dopytać, bo może w takich sytuacjach przekładają na koniec roku ;-)
Nie ma z tym problemuNie wiecie czy da się przełożyć przyznaną datę odbioru? Mam na 22/03, ze względów logistycznych chciałem na 25/03. Ale zanim zadzwonię (mam bezpośredni nr do kogoś z Tesli PL) wolę dopytać, bo może w takich sytuacjach przekładają na koniec roku ;-)
ALe masz juz oplacona fakture i zarejestrowane auto ?Ja mam termin na wtorek 11:00. Może ktoś ma podobną godzinę i chce obejrzeć samochody razem?
Wiem, że Pani Jowita już rozmawiała z moim handlowcem. Ale wszedłem na konto Tesla i faktura końcowa jest na złą osobę pomimo zmiany na koncie i rozmowy o tym z inną osobą z Tesli, która wcześniej do mnie dzwoniła. Mam nadzieję, że to nie będzie duży problem...