Pierwsze dostawy w 2022

TomTom

Zadomawiam się
Wiecie może czy FV pojawia się tylko w systemie, czy jest również samodzielnie wysyłana przez Teslę do znanego Tesli przedstawiciela firmy leasingowej?

Quba88

Posiadacz elektryka
Wiecie może czy FV pojawia się tylko w systemie, czy jest również samodzielnie wysyłana przez Teslę do znanego Tesli przedstawiciela firmy leasingowej?
U mnie byla wyslana tez do leasingu ale ja im tez wyslalem zeby mieli jak sie na koncie pojawila.

PKO dzisiaj oplacilo fakture. Dostalem juz numer listu przewozowego. W systemie TNT podane ze bedzie odebrane jutro od Tesli i dostarczone do Leasingu w piatek do 9:00 rano. Takze moze w piatek uda sie zarejestrowac auto.

pluto

Pionier e-mobilności

TomTom

Zadomawiam się
Tesla nie wystawia fv mimo zamówienia złożonego przez FL. Zarazem wyznacza krótki termin odbioru, nadal nie wystawiając FV. Jak ogarnąć taką sytuację?

krzyss

Pionier e-mobilności
Tesla nie wystawia fv mimo zamówienia złożonego przez FL. Zarazem wyznacza krótki termin odbioru, nadal nie wystawiając FV. Jak ogarnąć taką sytuację?
Napisz do holandii ze masz problem… oni ogolnie zlewaja wszystkich a potem odsylaja auta na zachod…

Quba88

Posiadacz elektryka
A ty kontaktowałeś się z handlowcem w Tesli? Ja dałem znać że będzie taka a taka osoba się kontaktować w sprawie zamówienia.
Jak FL wysłała do Tesli wieczorem dane to na drugi dzień miałem do południa korektę opłaty rezerwacyjnej i popołudniu ostateczna fakturę.

TomTom

Zadomawiam się
A ty kontaktowałeś się z handlowcem w Tesli? Ja dałem znać że będzie taka a taka osoba się kontaktować w sprawie zamówienia.
Jak FL wysłała do Tesli wieczorem dane to na drugi dzień miałem do południa korektę opłaty rezerwacyjnej i popołudniu ostateczna fakturę.

Tak, dane do FV wysłane do Tesli w poniedziałek około 11:00, dotychczas brak FV. A termin odbioru wyznaczyli godzinę temu na najbliższy poniedziałek.

Barty

Nowy na Forum
Moja M3P odebrana, odpoczywa w garażu :) wszystko raczej ok, ale:
- odbiór wieczorem na zewnątrz
- 3 rysy na samochodzie
więc polecam sprawdzać dokładnie pod światłem (u mnie na niebieskim było widać niestety)

I zapomniałem - nowy procek, szyby podwójne

Najnowsze dyskusje