U mnie byla wyslana tez do leasingu ale ja im tez wyslalem zeby mieli jak sie na koncie pojawila.Wiecie może czy FV pojawia się tylko w systemie, czy jest również samodzielnie wysyłana przez Teslę do znanego Tesli przedstawiciela firmy leasingowej?
366 kWIle macie kW w dowodzie? (TM3 LR)
a boost coś dodaje kW ?366 kW
Napisz do holandii ze masz problem… oni ogolnie zlewaja wszystkich a potem odsylaja auta na zachod…Tesla nie wystawia fv mimo zamówienia złożonego przez FL. Zarazem wyznacza krótki termin odbioru, nadal nie wystawiając FV. Jak ogarnąć taką sytuację?
A ty kontaktowałeś się z handlowcem w Tesli? Ja dałem znać że będzie taka a taka osoba się kontaktować w sprawie zamówienia.Tesla nie wystawia fv mimo zamówienia złożonego przez FL. Zarazem wyznacza krótki termin odbioru, nadal nie wystawiając FV. Jak ogarnąć taką sytuację?
A ty kontaktowałeś się z handlowcem w Tesli? Ja dałem znać że będzie taka a taka osoba się kontaktować w sprawie zamówienia.
Jak FL wysłała do Tesli wieczorem dane to na drugi dzień miałem do południa korektę opłaty rezerwacyjnej i popołudniu ostateczna fakturę.