Pierwsze dostawy w 2022

nyknow

Fachowiec
A co Wy na to …. jakby do PL wzieli z farbyki Freemont? Plotka glosi ze 1000 Tesli 3 moze wlasnie przyplynac z US do EU.
To by było zajefajne właśnie …… ta jakość Made in the USA ;) hahahahha

usrobo

Posiadacz elektryka
a jak to jest z leasingiem, czy jesli uda mi sie zalatwic ten leasing z moj elektryk to bede mial dostep do apki? do kogo jest przypisane auto?

Michal

Moderator
Trafiłem na filmik gościa (chyba z Belgii), który dostał od Tesli informację, że pierwszy statek z autami z Chin w 1Q2022 ma dopłynąć 05.02.2022, a odbioru ma się spodziewać około 20.02.2022:
Polecam obejrzeć, bo jest garść ciekawych informacji, które uzyskał z oddziału Tesli, ale na 1,5x prędkości ;)

Sfotek

Posiadacz elektryka
Trafiłem na filmik gościa (chyba z Belgii), który dostał od Tesli informację, że pierwszy statek z autami z Chin w 1Q2022 ma dopłynąć 05.02.2022, a odbioru ma się spodziewać około 20.02.2022:
Polecam obejrzeć, bo jest garść ciekawych informacji, które uzyskał z oddziału Tesli, ale na 1,5x prędkości ;)
Tutaj informacje z wczoraj..

GRANDE CALIFORNIA ETA Zeebrugge 04 Feb
HOEGH TRAVELLER ETA Zeebrugge 12 Feb
HYPERION RAY Zeebrugge 08 Feb
VIKING BRAVERY Zeebrugge on 16 Feb

Jest jeszcze ten ... ale niepotwierdzony

LAKE COMO

tomwroclaw

Fachowiec
Ważne info!! Właśnie dzwonili do mnie z TESLI.

Auta dojadą 22 lutego! Faktury będą wysyłać na początku lutego do opłacenia. Odbiory od ok. 1 marca. Dostałem też maila i telefon do opiekuna. Ma być ponoć spokojniej niż w grudniu.

TomekM

Nowy na Forum
Dzisiaj na stronie zamówienia pojawiło się pytanie, czy akceptuję zmiany, które zaszły w modelu 3RW tzn. zwiększenie zasięgu i zmniejszenie przyśpieszenia, więc coś się ruszyło....