U mnie nadal nic - pewnie dlatego, że Biała LR w standardzie.3 LONG RANGE - SZARA | PŁATNOŚĆ GOTÓWKĄ
Teraz jeszcze w panelu pojawiła się informacja o odbiorze
my z białą LR w standardzie będziemy na końcu marcaU mnie nadal nic - pewnie dlatego, że Biała LR w standardzie.
a kiedy dostales VIN?3 LONG RANGE - SZARA | PŁATNOŚĆ GOTÓWKĄ
Teraz jeszcze w panelu pojawiła się informacja o odbiorze:
View attachment 3831
Z tego co pisal to w sobotea kiedy dosta
Polecam kapselki.
Dokładnie tak.Z tego co pisal to w sobote
i dopytac sie w swoim Urzedzie, czy rejestracja przejdzie bez kwitka o zwolnieniu z akcyzyDokładnie tak.
Zamówiona 3LR | Szara | Czarne wnętrze | Płatność gotówką
Data zamówienia: 1 listopada 2021
Vin dostałem: 22.01.2022 (sobota)
Telefon o odbiorze: 24.01.2022 (poniedziałek)
Data dostawy do salonu: 22.02.2022 - wtedy zostaną wysłane dokumenty do rejestracji auta na adres podany w panelu
Data odbioru przez telefon: 1 marca
Data w panelu: 3 marca 11:00 (pewnie jak wcześniej ogarnę dokumenty to da radę szybciej).
P.S Offtopic: Pamiętajcie jak już dostaniecie info, że od 24 stycznia do 28 lutego 2022 r. zalecana jest praca zdalna w administracji publicznej. Warto się zapisać już w kolejce online żeby nie było niespodzianek przy wydawaniu tablic.
Nie trzeba lawety załatwiać.i dopytac sie w swoim Urzedzie, czy rejestracja przejdzie bez kwitka o zwolnieniu z akcyzy- na pewno bedzie obsuwa... a jak urzad sie nie zgodzi to negocjowac tania lawete do domu (mozna wziac Tesle do domu na lawecie i podziwiac/tuningowac do czasu rejestracji)
Na koszt Tesli?Nie trzeba lawety załatwiać.
Kumpel miał opłaconą, nie mógł odebrać w ostatnim dniu kwartału.
Gratis 300 km przywieźli.