Pierwsze dostawy w 2022

nyknow

Fachowiec
Teoretycznie powinienem mieć w grudniu (takie info wtedy było na stronie), ale nie dostałem żadnego info ani telefonu odnośnie odbioru ani przełożenia na inny miesiąc. Jak byłem w wawie się dopytać czy dostanę jakieś info w grudniu, to usłyszałem tylko: heh, bez szans, pewnie będzie w przyszłym. Dzisiaj udało mi się dodzwonić to dostałem info, że "może załapię się na luty" bo Ci co zamawiali pod koniec listopada i w grudniu to już raczej maj.
O to w sumie ja zamowilem w grudniu czyli maj to idealnie w moje potrzeby ;) oby tak było ….. chociaż jak sprzedam auto którym jeżdżę teraz to będę mial większe ciśnienie ;)

tomwroclaw

Fachowiec
Tom, rozumiem na jdg to miałeś i ta jdg była zarejestrowana tam gdzie mieszkałeś ? No i tez pytanie kiedy to było mniej więcej ? Ja wchodzę w 100% dopiero pierwszy raz i jestem zdeterminowany tego mocno pilnować bo wg mnie się da ;)
Tak. To było na JDG. Mam kilka firm i od 6 lat tak działam. Oczywiście że trzeba tego pilnować ale nie jest to trudne. Są nawet apki, które same Ci to monitorują. Uważam że nie ma co przesadzać z tym US.

tomwroclaw

Fachowiec
O to w sumie ja zamowilem w grudniu czyli maj to idealnie w moje potrzeby ;) oby tak było ….. chociaż jak sprzedam auto którym jeżdżę teraz to będę mial większe ciśnienie ;)
No ja swoje już sprzedałem bo liczyłem że lada dzień dostanę 😂 no i coś poszło nie tak... xD

nyknow

Fachowiec
witaj w klubie, od końca października nie mam auta ;( jeszcze chwila i stwierdzę ze nowe nie jest mi potrzebne !!
No to współczuje - bez auta to słabo chyba - ale jak się przyzwyczaisz to może nie być takie złe bo wtedy jak m3 będzie potrzebowała serwisu to nie będziesz sie denerwował ;)

300ps

Zadomawiam się
Czy ktoś ma wiedzę czy dostawy w 2022 (estymowany odbiór mam na luty) będą rzeczywiście w lutym czy raczej w marcu? Może ktoś już widzi coś swojego na jakimś statku? Mi przed zamówieniem w salonie w Ząbkach powiedzieli, że ten luty na stronie to taki optymistyczny i raczej początek marca jest realny... :(

Kuba K.

Posiadacz elektryka
Czy ktoś ma wiedzę czy dostawy w 2022 (estymowany odbiór mam na luty) będą rzeczywiście w lutym czy raczej w marcu? Może ktoś już widzi coś swojego na jakimś statku? Mi przed zamówieniem w salonie w Ząbkach powiedzieli, że ten luty na stronie to taki optymistyczny i raczej początek marca jest realny... :(
jak narazie to odbiory były zwykle w 3cim miesiącu kwartału. wrzesień - grudzień, wypada więc marzec.

Sfotek

Posiadacz elektryka
Oby tylko z dolnego pokladu …. ;)

1640858348528.jpeg