We wrześniu ale przenosiłem na kolejny kwartal i w grudniu na początku na koncie klikałem odwieszenie zamówieniaw jakim dniu zamawiałes?
We wrześniu ale przenosiłem na kolejny kwartal i w grudniu na początku na koncie klikałem odwieszenie zamówieniaw jakim dniu zamawiałes?
Tak jak Quba88 - wybrałem gotówkę, bo nie miałem jeszcze wybranego leasingu, jak zamawiałem, Pani w trakcie rozmowy pytała, czy jednak nie jakaś inna forma.Czyli z tego co obserwuje to kontaktuja sie z osobami ktore wybraly leasing a nie gotowke
mogły być już statki wcześniej na morzu. Jeszcze nie są po prostu zidentyfikowane jako tesla. Jeden z twiterowiczow ma chyba 8 takich statków na liście obserwacyjne.z tym styczniem to raczej niemozliwe, statki dopiero wypłynęły, min 4 tygodnie plus transport do Wawy. Nie ma takiej opcji
Oferty mają zacząć przedstawiać od 17- go. Info z wczoraj.PKO, robią juz Moj Elektryk ?
U mnie podobnie, tylko dzwonil Pan. Obdzwaniaja klientow i oznaczaja tych chetnych i gotowych w swoim systemie. Dostawa w wawie ma byc w polowie Lutego co wskazuje ze samochd juz plynie lub lada chwila wyplynie… stawiam na Hyperion RayDo mnie dzisiaj też dzwonili. Potwierdzili, że VIN będzie przypisany za 2 tygodnie i wtedy będzie dokładnie znana data dostawy. Pani powiedziała, żeby działać już z leasingiem więc czekam na ofertę z PKO i zobaczymy co dalej![]()
A nie bylo tak ze W q4 wydawali bez akcyzy… potem ludzie sie wozili z dowodami tymczasowymi?Połowa lutego auta w Warszawie... akcyza... czyli odbiory na poczatku marca pewnie.
Wydawali jakies swoje glupie pisma bez akcyzy. W Krakowie w urzedzie sie uparli ze bez zaswiadczenia o zwolnieniu nie zarejestruja i juz, jak chciales napisac oswiadczenie o rejestracje warunkowa to mowili ze dotyczy to tylko aut uzywanych, wiec roznie moze byc.A nie bylo tak ze W q4 wydawali bez akcyzy… potem ludzie sie wozili z dowodami tymczasowymi?