Pierwsze dostawy w 2022

nyknow

Fachowiec
Tak się zastanawiam czy te osoby, które już mają potwierdzenie terminu, VIN itd. czyli osoby, które już kontaktowały się z Tesla Warsaw to czy w trakcie tego kontaktu można było potwierdzić bez wątpliwości jaki procesor jest w aucie czy odpowiedzi typu, że raczej tak.... czyli na pewno nie wiadomo?

Boko

Fachowiec
A4B16EC7-FAA4-47D7-B55B-7F6C75B5B90E.png

ostrix

Zadomawiam się
Dostałem dziś telefon z Tesli, że auto będzie 18.02 i będzie miało AMD i wszystkie inne nowości, bo jest z produkcji 2022... Problem w tym, że dotacji nie uda się ogarnąć do tego czasu...

3skowy

Zadomawiam się
Dostałem dziś telefon z Tesli, że auto będzie 18.02 i będzie miało AMD i wszystkie inne nowości, bo jest z produkcji 2022... Problem w tym, że dotacji nie uda się ogarnąć do tego czasu...
Nie poczekają do końca kwartału? Ja założyłem, że da się to załatwić...

Boko

Fachowiec
To czekamy na potwierdzenie. Fotke poprosimy :)

ostrix

Zadomawiam się
Nie poczekają do końca kwartału? Ja założyłem, że da się to załatwić...
Pani Joanna powiedziała, że jak nie będę miał w przyszłym tygodniu gotowych dokumentów i ona nie będzie mogła wystawić faktury dla PKO to przekazują moje auto komuś dalej, a ja mam czekać na nowy VIN. Może uda się w marcu, ale raczej maj/czerwiec. Oni mają 5dni na wydanie samochodu, bo nie mają miejsca żeby trzymać na placu...

nyknow

Fachowiec
Kiedy zamawiałeś ? Ja mam umowę leasingowa podpisana i nikt nie dzwoni ;) a niech to szlag …..