Do dowolnej owszem , oprócz Tesli . Tesla jest tylko przez przycisk Wyslij do TeslaTa opcja prosi o uprawnienia? To powinno byc systemowe udostepnianie lokalizacji do dowolnej innej aplikacji na urządzeniu
View attachment 21459
Do dowolnej owszem , oprócz Tesli . Tesla jest tylko przez przycisk Wyslij do TeslaTa opcja prosi o uprawnienia? To powinno byc systemowe udostepnianie lokalizacji do dowolnej innej aplikacji na urządzeniu
View attachment 21459
16Pro , chyba raczej jeszcze nie usuneliWyśli do Tesli wyswietlane przez aplikacje ABRP w przeglądarce mi nie działa a na Androidzie nie mam tej opcji.
Natomiast to drugie przez system operacyjny i tam albo masz dość starego iPhone(dosć archaiczne UI) albo Tesla zbyt szybko w swojej aplikacji usuneła w sparcie dla starszych urzadzeń, że sie nie pokazuje jako aplikacja która potrafi przyjąć lokalizację
Jest jeszcze jeden minus takiego udostępniania, nie zawsze tesla dodaje taki punkt docelowy jako ładowarkę i nie przygotuje baterii. Niestety ale najlepiej jest wybrać punktu docelowego (ładowarkę) z ekranu tesli.Update.
Dzisiaj będą w samochodzie jeszcze raz spróbowałem i działa. Nie wiem o co chodzi. Te przsyłanie trasy do Tesli to troche dziwne bo nie wysyła całej trasy tylko do pierwszego punktu pośredniego
Oczywiście , ale wybranie docelowej ładowarki na ekranie innej niz SC nie jest zawsze możliwe. Jest tylko kilka ładowarek losowo wybranych i to w odległości średnio do 100km . Jeśli wskaże określony punkt bardziej odległy sam na mapie, nawet jak jest tam moja docelowa ładowarka to Tesla jej nie widziJest jeszcze jeden minus takiego udostępniania, nie zawsze tesla dodaje taki punkt docelowy jako ładowarkę i nie przygotuje baterii. Niestety ale najlepiej jest wybrać punktu docelowego (ładowarkę) z ekranu tesli.