Planowanie trasy | SC Ciechocinek

Michal

Moderator
Wydaje mi się, że ten znaczek na mapie oznacza, że sam ustawiłeś sobie żeby unikał Ciechocinka. Kliknij to oznaczenie i sprawdź czy nie masz tam opcji "allow this charger" ;)

danielm

Pionier e-mobilności
Wydaje mi się, że ten znaczek na mapie oznacza, że sam ustawiłeś sobie żeby unikał Ciechocinka. Kliknij to oznaczenie i sprawdź czy nie masz tam opcji "allow this charger" ;)
coś jest nie tak z ABRP. u mnie również Ciechocinek pokazuje się z takim znaczkiem jak u autora. gdy na niego klikam widzę operational. gdy go dodaje jako punkt to mnie do niego prowadzi, ładowanie 0 minut i każe jechac na orlen obok

edit, znalazłem, rzeczywiście miałem opcje avoid this charger cholera wie po co

Last edited:

danielm

Pionier e-mobilności
Dzięki wszystkim za pomoc! Ciechocinek prądzi - doleciałem tam przy średniej przelotowej 130km/h z 20% poziomem. Po 30 min dzida dalej na GW w Koscierzynie. Teraz zimne piwko 😎
jeszcze dużo doświadczenia przed tobą, celuj w 5% i mniej :) szybciej się naładujesz a przy okazji szybciej dojedziesz

tenOr

Posiadacz elektryka
To jeszcze na dobranoc historia z Ciechocinka chyba sprzed tygodnia. Jakoś tak 19:00 w niedzielę. Ładujemy się 15% → 80%, czyli chwilę... Obok stoi trochę starsza S-ka. My toaleta, hot-dog i co... to na jakiś spacer, bo jeszcze 10 min zostało. Idziemy uliczką chyba do centrum. Wokół żywego ducha. Patrzę, wraca jakaś para po drugiej stronie ulicy. Jeden rzut oka i wiem że 100% ludzie z Tesli, bo tylko ci łażą wieczorem po Ciechocinku bez celu wkoło Orlenu. Czy się pomyliłem? :cool:

danielm

Pionier e-mobilności
To jeszcze na dobranoc historia z Ciechocinka chyba sprzed tygodnia. Jakoś tak 19:00 w niedzielę. Ładujemy się 15% → 80%, czyli chwilę... Obok stoi trochę starsza S-ka. My toaleta, hot-dog i co... to na jakiś spacer, bo jeszcze 10 min zostało. Idziemy uliczką chyba do centrum. Wokół żywego ducha. Patrzę, wraca jakaś para po drugiej stronie ulicy. Jeden rzut oka i wiem że 100% ludzie z Tesli, bo tylko ci łażą wieczorem po Ciechocinku bez celu wkoło Orlenu. Czy się pomyliłem? :cool:
ja tam wole youtube podczas ładowania :)

wiktor

Posiadacz elektryka
Patrzałem na plugshare i widzę, że działa a wiemy coś o obleganiu w tym roku tego SC? Będę jechał piątek koło 10 a potem w niedzielę koło 15-16.

Piotr

Posiadacz elektryka
Często się tam ładuje od 5 lat tylko w okolicach świat bywał obłożony śle tez bez tragedii. Poza tymi terminami zazwyczaj pustki, czasami ktoś obok stoi