coś jest nie tak z ABRP. u mnie również Ciechocinek pokazuje się z takim znaczkiem jak u autora. gdy na niego klikam widzę operational. gdy go dodaje jako punkt to mnie do niego prowadzi, ładowanie 0 minut i każe jechac na orlen obokWydaje mi się, że ten znaczek na mapie oznacza, że sam ustawiłeś sobie żeby unikał Ciechocinka. Kliknij to oznaczenie i sprawdź czy nie masz tam opcji "allow this charger"![]()
jeszcze dużo doświadczenia przed tobą, celuj w 5% i mniejDzięki wszystkim za pomoc! Ciechocinek prądzi - doleciałem tam przy średniej przelotowej 130km/h z 20% poziomem. Po 30 min dzida dalej na GW w Koscierzynie. Teraz zimne piwko 😎
ja tam wole youtube podczas ładowaniaTo jeszcze na dobranoc historia z Ciechocinka chyba sprzed tygodnia. Jakoś tak 19:00 w niedzielę. Ładujemy się 15% → 80%, czyli chwilę... Obok stoi trochę starsza S-ka. My toaleta, hot-dog i co... to na jakiś spacer, bo jeszcze 10 min zostało. Idziemy uliczką chyba do centrum. Wokół żywego ducha. Patrzę, wraca jakaś para po drugiej stronie ulicy. Jeden rzut oka i wiem że 100% ludzie z Tesli, bo tylko ci łażą wieczorem po Ciechocinku bez celu wkoło Orlenu. Czy się pomyliłem?![]()