Podwyżki cen MME 2022

vwir

Pionier e-mobilności
Ford'a to jednak pogieło, z ta cena to się zbliża do BMW i4 50, które jest jednak autem wykonanym z zupełnie innych materiałów, jakby nie patrzeć BMW to BMW a nie Ford.... ale ja tam się nie znam...
Wiesz, że BMW właśnie ogłosiło nowy cennik i4? Ponad 30k w górę.

Cav

Pionier e-mobilności
Ja dostałem kartę od Forda. Jeśli wierzyć aplikacji, to Ford ma lepszy deal na Ionity, bo bez żadnego abonamentu jest 1,53 zł/kWh.
Dokładnie tak to powinno wyglądać.
Kia jest zbyt pazerna ze swoimi stawkami.

ATnet

Posiadacz elektryka
No cóż moim zdaniem na horyzoncie mamy gigantyczny kryzys, tej inflacji ludzie nie wytrzymają... Prawda jest taka ze producenci starają się pokryć straty z powodu recesji, problemów w dostępności podzespołów.

hitchhiker

Zadomawiam się
Nie będę pisał zbyt wiele, ale cenniki Mustang Mach-e z 11 marca (te po ostatnio dyskutowanych podwyżkach) są już… nieaktualne. Nowy cennik na stronie Forda został zaktualizowany z dniem 1 kwietnia. W cenach „drobne zmiany”.

vwir

Pionier e-mobilności
O k....wa! Moja konfiguracja jest już o ponad 50tys droższa niż gdy kupiłem. Do tego dostałem za darmo wallboxa i dywaniki zimowe, żeby mnie zachęcić do zakupu.

Mac e

Nowy na Forum
Cześć Wam, Mustanga zamówiłem również przed ostatnimi podwyżkami z czego się bardzo cieszę i tu pytanie do osób, które również ostatnio zamówiły. Czy jest już wam znany numer VIN? Czy dealer może podnieść cenę do aktualnej? Trochę się tym ostatnio przejmuję. Pozdrawiam
P.S. ktoś wie jak długo obecnie po wznowieniu produkcji, produkują takie mustangi?

deszczur

Zadomawiam się
Cześć!
Odebrałem Mustanga AWD ER tydzień temu.
Cena jak na zamówieniu.
Aktualna cena +59kPLN względem zamówienia.
Dealer twierdzi że wystawią fakturę korygującą centrali... Nie wnikałem ;-)

Przy okazji chciałbym się przywitać (to mój pierwszy post).
Pozdrawiam ze Śląska.