Poszukuję Kia e soul 64 kWh

michal mat

Nowy na Forum
Witam. Jak mam esoul 64kwh do sprzedania. Z pakietem winter malowana dwukolorowo: czerwony dach buda czarna- ładnie to wyglada. Kupiona w salonie, rejestracja 11.2021. Przebieg 125 tys km. Na gwarancji.
Bateria soh 100%
Idealne autko do miasta i dobrze sobie radzi w trasie.
Jakby co prosze o mail: [email protected]

Joker

Nowy na Forum
Witam. Jak mam esoul 64kwh do sprzedania. Z pakietem winter malowana dwukolorowo: czerwony dach buda czarna- ładnie to wyglada. Kupiona w salonie, rejestracja 11.2021. Przebieg 125 tys km. Na gwarancji.
Bateria soh 100%
Temat już nie aktualny. Udało się zakupić soul-a. Dzięki za wszystkie odpowiedzi!

Joker

Nowy na Forum
Bateria soh 100%
Kurcze dwa dni
Ile dales za jaki rocznik?
72 tys rocznik 20

Joker

Nowy na Forum
Sensowna cena. A jaka wersja wyposażenia? Z kraju czy import?
Niestety import, wersja jest dziwna bo nie jest to XL a posiada np ładowarkę indukcyjna, nie posiada natomiast czujnika martwego pola oraz dodatkowego wyświetlacza za kierownicą. Ma za to pakiet zima i przednie czujniki parkowania. Także wychodzi na to, że to wersja L z delikatnym plusem... 😅

Joker

Nowy na Forum
Dostałem też zapewnienie, że jest wyposażona w pompę ciepła choć nie ukrywam przy tej cenie bardziej skupiałem się na baterii i stanie technicznym więc jak gdy by ta i informacja i tak nie wpłynęła by znacząco na decyzję o zakupie. Jednakże... Jak już człowiek ochłonął to w sumie z chęcią by się dowiedział jak sprawdzić czy samochodzik rzeczywiście jest wyposażony w pompę. Proszę o pomoc w weryfikacji, czego szukać?