slaveq
Pionier e-mobilności
Tak, do serwisu ale dopiero początkiem czerwca. Dzięki za pomocJak auto na gwarancji to serwis..,
Tak, do serwisu ale dopiero początkiem czerwca. Dzięki za pomocJak auto na gwarancji to serwis..,
Sprawdź poziom płynu chłodniczego. Miałem podobny problem. Do tego stopnia że komp się wieszał. Serwisant dolał i ustąpiło.Tak, do serwisu ale dopiero początkiem czerwca. Dzięki za pomoc.
No właśnie obawiam się że to wina serwisu - byłem w poniedziałek bo wymieniali gumy które trzymają silniki (pękły) i procedura mówi o demontażu całego silnika, z błędów wychodzi że w czasie serwisu był niski poziom płynu chłodniczego więc pewnie go wylali i nie dolali do konca albo układ się zapowietrzył. Na razie objawów nie ma żadnych oprócz tych błędów serwisowych więc poczekam. Ale dzięki za podpowiedź, może zerknę ile tego płynu jest.Sprawdź poziom płynu chłodniczego. Miałem podobny problem. Do tego stopnia że komp się wieszał. Serwisant dolał i ustąpiło.
Mam dokładnie takie samo auto, więc jestem zainteresowany: jak sprawdzisz poziom płynu?No właśnie obawiam się że to wina serwisu - byłem w poniedziałek bo wymieniali gumy które trzymają silniki (pękły) i procedura mówi o demontażu całego silnika, z błędów wychodzi że w czasie serwisu był niski poziom płynu chłodniczego więc pewnie go wylali i nie dolali do konca albo układ się zapowietrzył. Na razie objawów nie ma żadnych oprócz tych błędów serwisowych więc poczekam. Ale dzięki za podpowiedź, może zerknę ile tego płynu jest.
Myślę że takMam dokładnie takie samo auto, więc jestem zainteresowany: jak sprawdzisz poziom płynu?
Doborze że teraz Lexus kupiłem,…Mam dokładnie takie samo auto, więc jestem zainteresowany: jak sprawdzisz poziom płynu?
U mnie dokladnie odwrotnie, 8 lat Sienną i nic, to samo 2 VW i nawet stara Toyota Tercel nic, a Tesla coś na okrągloa TM3 jezdzilem 3 lata i nic
Ja też tej mody nie łapię, dobrze wiedzieć że jest nas tych dziwnych chociaż dwóch.chociaz jestem im wdzieczny bo jak RX stal na serwisie to dostalem zastepczego ES i uznalem na nowo, ze jednak nie chce juz SUVa