Cupra Formentor. Prawdopodobnie plug-inKierowca spłonął żywcem w samochodzie spalinowym (luty 2024, samochód z eCall więc maksymalnie 6-letni):
Cupra Formentor. Prawdopodobnie plug-inKierowca spłonął żywcem w samochodzie spalinowym (luty 2024, samochód z eCall więc maksymalnie 6-letni):
Kilkunastoletnia Panda? Serio?![]()
Pożar samochodu w Zielonce - Życie Powiatu na Mazowszu
Samochody płoną tylko w filmach? To nieprawda. Pożar samochodu osobowego w Zielonce był tragiczny w skutkach dla Fiata Pandy.www.zyciepw.pl
No ok, tutaj mamy wypadek, nie samozapłon. Ryzyko podobne.Trzy osoby spłonęły w samochodzie spalinowym po wypadku:
![]()
Samochód wbił się w drzewo i spłonął. Nie żyją trzy osoby
Do tragicznego w skutkach wypadku doszło przy ulicy Vogla w Wilanowie. Samochód osobowy uderzył w drzewo, po czym stanął w płomieniach. Trzy osoby nie żyją.tvn24.pl
Nie znam się na BMW ale na moje oko wygląda jak nówka M850. No dlaczego takie nowe auto się pali po wypadku? Ile tego się sprzedaje? Pewnie mniej niż Tesli na naszym rynku...Trzy osoby spłonęły w samochodzie spalinowym po wypadku:
![]()
Samochód wbił się w drzewo i spłonął. Nie żyją trzy osoby
Do tragicznego w skutkach wypadku doszło przy ulicy Vogla w Wilanowie. Samochód osobowy uderzył w drzewo, po czym stanął w płomieniach. Trzy osoby nie żyją.tvn24.pl
R1234yf. Podziękujcie Unii...Nie znam się na BMW ale na moje oko wygląda jak nówka M850. No dlaczego takie nowe auto się pali po wypadku? Ile tego się sprzedaje? Pewnie mniej niż Tesli na naszym rynku...
View attachment 17537
View attachment 17539
A dokładniej, to jaka jest trudność w gaszeniu elektrycznych?Inna sprawa, że auto spalinowe łatwiej ugasić niż elektryczne
Przede wszystkim konieczność chłodzenia baterii po opanowaniu ogniaA dokładniej, to jaka jest trudność w gaszeniu elektrycznych?
Przestań siać mity, nie w każdym wypadku trzeba chłodzić baterie po pożarze.Przede wszystkim konieczność chłodzenia baterii po opanowaniu ognia
Tak, też mam kilkunastoletniego elektryka, i co?Kilkunastoletnia Panda? Serio?
Co ciekawe, trochę czasu już minęło, a nadal nie potrafię znaleźć żadnych informacji w mediach na ten temat. Gdyby to był elektryk to informacja pewnie pojawiłaby się w ciągu 15 minut.Pożar jakiegoś grata na skrzyżowaniu niepodległości i koszykowej - nie da się przejechać w żadną stronę.