vwir
Pionier e-mobilności
Na takie BYD to mnie stać! Ciekawe, czy mają też hybrydy.Tak trzymać!!
A tak z ciekawości chciałem zobaczyć jak wygląda oferta BYD w Niemczech, wpisałem byd kropka de i się zdziwiłem...
Na takie BYD to mnie stać! Ciekawe, czy mają też hybrydy.Tak trzymać!!
A tak z ciekawości chciałem zobaczyć jak wygląda oferta BYD w Niemczech, wpisałem byd kropka de i się zdziwiłem...
Kogo tam widzimy z recenzentów aut? Ten co ględzi, Zlomnik (ciekawe czy przetłumaczyli na chiński, że on się złomami zajmuje i czy o taki PR im chodzi…), kto tam jest jeszcze??Przedstawiciel polskiego oddziału BYD pochwalił się promocją BYD-a Atto 2 podczas spotkania z dziesiątką kluczowych dziennikarzy w Polsce (źródło):
View attachment 26190
Na tym zdjęciu najpierw zaskoczyła mnie obecność Magdaleny Rdestowicz (druga od prawej), z którą dosłownie parę miesięcy temu rozmawiałem jako ze świeżo mianowaną prezes Leapmotor Polska (Stellantis). Ona akurat dziennikarką nie jest, pewnie przeszła do BYD-a
A później przyjrzałem się twarzom i rozpoznałem co najmniej paru mocno antyelektrycznych dziennikarzy. Antyelektrycznych chyba niezupełnie merytorycznie, po prostu z założenia przeciwnych samochodom elektrycznym.
Na tej prapremierze nie było największego polskiego portalu o samochodach elektrycznychNie będzie nas też na jutrzejszych (25.03) jazdach testowych BYD Atto 2. Wydaje mi się, że w kontekście wzmianek z poprzedniego akapitu warto uważnie przyjrzeć się, jak ten samochód zostanie oceniony – szczególnie w kontekście wcześniejszego nastawienia autorów do aut elektrycznych.
My też robimy krok wstecz i patrzymy.
M. Redestowicz to jak donoszą różne źródła od lutego odpowiada za marketing BYD w PL
Pewnie hand koń.Na takie BYD to mnie stać! Ciekawe, czy mają też hybrydy.
tylko miękkieNa takie BYD to mnie stać! Ciekawe, czy mają też hybrydy.
Nieeee, no Izery nie pobiją - tam był katering na okoliczność konferencji prasowych! :-DCo oni mają z tymi fotkami przy zastawionym stole... Jakbym Izerę widział. Ja wiem, że taka jest chińska kultura, ale to wygląda tak przaśnie, że aż boli.
Kto pierwszy dostanie zamówienie niech da znać jak wrażenia!A tak z ciekawości chciałem zobaczyć jak wygląda oferta BYD w Niemczech, wpisałem byd kropka de i się zdziwiłem...
Przy otwartych granicach chyba nie mogą sobie pozwolić na aż takie duże różnice w cenniku, ale kto wie...Jeżeli potwierdzą się plotki odnośnie ceny, czyli u nas ok 10k drożej niż w Niemczech, to niech spadają na drzewo.
Przy otwartych granicach chyba nie mogą sobie pozwolić na aż takie duże różnice w cenniku, ale kto wie...
Przy okazji dodam, że na którymś zagranicznym portalu widziałem że planowany jest BYD Seal w wersji kombi (a może to fejk był?).