proszę o referral do TM3 LR

Bronek

Pionier e-mobilności
Stać się Aleksandrą jak ja Moniką.

Poważniej to tu już jest sporo wiadomości na temat T3 itd..
I raczej jedynie co by było orginalne to udzielenie samego samochodu, przejażdżka dla zaintereowwnego. Teorii jest tu sporo

Ol3k

Nowy na Forum
Stać się Aleksandrą jak ja Moniką.

Poważniej to tu już jest sporo wiadomości na temat T3 itd..
I raczej jedynie co by było orginalne to udzielenie samego samochodu, przejażdżka dla zaintereowwnego. Teorii jest tu sporo

W tej kwestii również istnieje taka możliwość.

Jak wspomniałem można się do mnie odezwać na PRIV i wówczas można się dogadać co do takowej przejażdżki :)

Zaznaczam nie jestem żadna wypożyczalnia itp rzeczy.

Użytkuje samochód tylko ja prywatnie i jestem jedynym użytkownikiem.

Jakiś czas temu zgłosiły się do mnie firmy prezentowe i jest możliwość skorzystania rownież za ich pośrednictwem.

Dla zainteresowanych można skorzystać z prezentu:

krzyss

Pionier e-mobilności
A po co kupować prezent jak mozna sie umowic na DARMOWĄ jazdę próbną w tesli. Zdaje sie ze teraz jest to godzina za friko.

A jak chcesz cos zareklamowac to wplac datek na konto wlasciciela elektrowozu, a najlepiej wykup reklame.

Ol3k

Nowy na Forum
A po co kupować prezent jak mozna sie umowic na DARMOWĄ jazdę próbną w tesli. Zdaje sie ze teraz jest to godzina za friko.

A jak chcesz cos zareklamowac to wplac datek na konto wlasciciela elektrowozu, a najlepiej wykup reklame.

Ok. Przecież widzisz ze nikogo do niczego nie zmuszam.

Jeżeli ktoś ma ochotę czas i jest blisko Wawy proszę bardzo.
Niczego nie reklamuje.
Zaoferowałem swoją pomoc, a czy ktoś skorzysta czy nie to już inna kwestia.

slaveq

Pionier e-mobilności
Jeszcze blisko Warszawy, to już w ogóle jazda testowa rzut kamieniem w Salonie. Jakbyś był np. z Ustrzyk górnych i tam oferował przejażdżkę to może ktoś by się skusił :).

Michal

Moderator
Ok. Przecież widzisz ze nikogo do niczego nie zmuszam.

Jeżeli ktoś ma ochotę czas i jest blisko Wawy proszę bardzo.
Niczego nie reklamuje.
Zaoferowałem swoją pomoc, a czy ktoś skorzysta czy nie to już inna kwestia.

Mi to wygląda na reklamę, bo skoro jest cena, to taka oferta "pomocy" jest trochę jednak ofertą handlową.