A w Polsce zdarzyło się ponad 6 zł.Panie kochany, a co to jest 69 centów, jak u mnie rekordziści wołają 85 pensów...
Mój rekord to było tez ponad 6 zł.A w Polsce zdarzyło się ponad 6 zł.
Przecież to taniej niż super-szybki Greenway 50kW bez abonamentu.ladowanie na superszybkiej ladowarce porsche - dziala - ale se licza 0,69€ za kWh
View attachment 21194
View attachment 21195
Ale w Polsce są inne ceny.Przecież to taniej niż super-szybki Greenway 50kW bez abonamentu.
tyle to mi elektroverse wola wiec jest u mnie na koncu listy kartPanie kochany, a co to jest 69 centów, jak u mnie rekordziści wołają 85 pensów...
to strasznie drogo macie - najtaniej mam shella - ponizej 50ct, kolejna jest ewego - 59ct a od listopada 52ct, no i trzecim enbw - 59ctPrzecież to taniej niż super-szybki Greenway 50kW bez abonamentu.
Tak patrzę na enbw i shella i ciężko mi znaleźć w DE coś poniżej 79, a niektóre stacje są po 89. Chyba, że coś źle patrzę. Może enbw w roamingu jest takie drogie, a na swoich tanie?to strasznie drogo macie - najtaniej mam shella - ponizej 50ct, kolejna jest ewego - 59ct a od listopada 52ct, no i trzecim enbw - 59ct
Tak patrzę na enbw i shella i ciężko mi znaleźć w DE coś poniżej 79, a niektóre stacje są po 89. Chyba, że coś źle patrzę. Może enbw w roamingu jest takie drogie, a na swoich tanie?