Te kraje to takie w których nie ma Ionity, czy o co chodzi?Electroverse nie bierze się aby ładować się na GW tylko aby jechać za granicę i nie martwić się ładowaniem w kraju X czy Y.
Sprawdzić czy nie Niemcy, bo tam raczej EWeGo.Choć karta / apka Electroverse jest i tak lepsza![]()
Sprawdzić czy nie Niemcy, bo tam raczej EWeGo.
Sprawdzić czy nie Francja -> Freshmile
Do Hiszpanii zabrać kartę EnelX...
![]()
DE AralPulse w Electroverse 0,92 €/kWhCzyli 3 apki albo karty aby zaoszczędzić z 10 gr na kilowacie? To ja wolę jedną. Jak raz czy dwa razy w roku zapłacę więcej ale bez problemu to mój domowy budżet się nie zawali.
Ale oczywiście każdy ma swoje priorytety
Zmniejsz ciśnienie na to Electroverse...
jak na razie ewego jest najlepszym wyborem w .de bo na wlasnych stacjach ma 0,52€ a na obcych 0,62 - nawet na ionityDE AralPulse w Electroverse 0,92 €/kWh
Przez EWeGo 0,62 €/kWh
Zamow sobie na Polske Greenway, przyda sie.jak na razie ewego jest najlepszym wyborem w .de bo na wlasnych stacjach ma 0,52€ a na obcych 0,62 - nawet na ionity
electroverse - kosztuje nic (w przeciwienstwie do charge now ktore niechcacy zamowilem i zanim doszla to juz 2x 10€ pobrali - ch...je) ale faktycznie ma duzo punktow ladowania w europie i moze dzialac na dosc egzotycznych ladowarkach wiec warto ja miec w aucie jako zapas jak wszystkie karty jakie mamy w portfelu nie zadzialaja
osobiscie na niemcy mam 3 karty - ewego, enbw i shella - i jako zapasowa wlasnie elektroversa
na polskie nie mam jeszcze nic - ale mam nadzieje ze jadac na wakacje uda sie uruchomic ladowarki ktoras z posiadanych kart
z tego obrazka wynika ze polenergia bylaby tez dobraZamow sobie na Polske Greenway, przyda sie.