Referrale

nabrU

Moderator

nabrU

Moderator
Orientuje się ktoś, czy bonus jest czasowo ograniczony?
( w sensie: realizacja bonusu po jego otrzymaniu)

Jeśli mowa o nowym bonusie czyli wirtualnej kasie, to nie widzę takiego zapisu w portfelu Tesli

pmlody

Pionier e-mobilności
Jeśli mowa o nowym bonusie czyli wirtualnej kasie, to nie widzę takiego zapisu w portfelu Tesli
No właśnie też nie znalazłem w regulaminie. Tylko że przyznanie jest do 12 miesięcy od zamówienia z polecenia.

Bronek

Pionier e-mobilności
Ostanio byl rok na kilometry i każdy nastepny referral przedłużał o tyle od zrezalizowania zakupu nowego auta (dostarczenia)..
Potem doszły punkty i one niby byly niezależne. Niestety tego nie sprawdzę bo o ile km mi wygasly, to punkty zużyłem w sklepie na wszelki wypadek.

nabrU

Moderator
Zaraz, zaraz...

Korzyść za każde polecenie wygasa po 12 miesiącach od daty przyznania.

pmlody

Pionier e-mobilności
Zaraz, zaraz...
Tak, ale:
Po złożeniu zamówienia przez znajomego korzyści będą wyświetlane w aplikacji Tesla jako „oczekujące” do daty przyznania. Korzyść za każde polecenie wygasa po 12 miesiącach od daty przyznania.
Co można interpretować, że rozliczenie polecenia jest na 12 miesięcy. Właśnie trochę nie jasne to dla mnie jest.

Jaceq

Pionier e-mobilności
Tak, ale:
Po złożeniu zamówienia przez znajomego korzyści będą wyświetlane w aplikacji Tesla jako „oczekujące” do daty przyznania. Korzyść za każde polecenie wygasa po 12 miesiącach od daty przyznania.
Co można interpretować, że rozliczenie polecenia jest na 12 miesięcy. Właśnie trochę nie jasne to dla mnie jest.
Przecież wszystko jest napisane... Po złożeniu zamówienia korzyść ma status "oczekująca". Do momentu odbioru auta gdy zmienia się na "przyznana". I od tej chwilą startuje te 12 miesiięcy..

pmlody

Pionier e-mobilności
Przecież wszystko jest napisane... Po złożeniu zamówienia korzyść ma status "oczekująca". Do momentu odbioru auta gdy zmienia się na "przyznana". I od tej chwilą startuje te 12 miesiięcy..
Wniosek dla mnie: nie próbuj interpretować regulaminów po 12h pracy umysłowej :D