nabrU
Moderator
To wiem. Chodziło mi o to czy polecający coś zyska.
Zamów z mojego referrala to Ci powiem
To wiem. Chodziło mi o to czy polecający coś zyska.
Zastanowię się 🤔Zamów z mojego referrala to Ci powiem![]()
Orientuje się ktoś, czy bonus jest czasowo ograniczony?
( w sensie: realizacja bonusu po jego otrzymaniu)
No właśnie też nie znalazłem w regulaminie. Tylko że przyznanie jest do 12 miesięcy od zamówienia z polecenia.Jeśli mowa o nowym bonusie czyli wirtualnej kasie, to nie widzę takiego zapisu w portfelu Tesli
Korzyść za każde polecenie wygasa po 12 miesiącach od daty przyznania.
Tak, ale:Zaraz, zaraz...
Po złożeniu zamówienia przez znajomego korzyści będą wyświetlane w aplikacji Tesla jako „oczekujące” do daty przyznania. Korzyść za każde polecenie wygasa po 12 miesiącach od daty przyznania.
Przecież wszystko jest napisane... Po złożeniu zamówienia korzyść ma status "oczekująca". Do momentu odbioru auta gdy zmienia się na "przyznana". I od tej chwilą startuje te 12 miesiięcy..Tak, ale:
Po złożeniu zamówienia przez znajomego korzyści będą wyświetlane w aplikacji Tesla jako „oczekujące” do daty przyznania. Korzyść za każde polecenie wygasa po 12 miesiącach od daty przyznania.
Co można interpretować, że rozliczenie polecenia jest na 12 miesięcy. Właśnie trochę nie jasne to dla mnie jest.
Wniosek dla mnie: nie próbuj interpretować regulaminów po 12h pracy umysłowejPrzecież wszystko jest napisane... Po złożeniu zamówienia korzyść ma status "oczekująca". Do momentu odbioru auta gdy zmienia się na "przyznana". I od tej chwilą startuje te 12 miesiięcy..