krzyss
Pionier e-mobilności
Ale jak sobie zalozyesz inne konto i zamowisz to na starym punkty a na nowym rabat.Skoro dostałeś rabat na nowy samochód to chyba jednak zadziałało? ;-)
A tak tylko rabat.
Ale jak sobie zalozyesz inne konto i zamowisz to na starym punkty a na nowym rabat.Skoro dostałeś rabat na nowy samochód to chyba jednak zadziałało? ;-)
Albo na żonę ;-)Ale jak sobie zalozyesz inne konto i zamowisz to na starym punkty a na nowym rabat.
A tak tylko rabat.
Zona musi miec oddzielne konto i odpalac moja tesle kartaAlbo na żonę ;-)
Mam 2 wiszące referale z kwietnia i maja 2023Wiadomo ale wisi ponad rok
Rabat oczywiście zadziałał, ale chodziło o podwójną korzyść - ta nie działa. Do tego był przecież mój komentarz 😁Skoro dostałeś rabat na nowy samochód to chyba jednak zadziałało? ;-)
Jak to sprzedawali refferale? xDKiedyś na reddit był gostek, który sprzedawał referrale za 200$. Czy coś takiego istnieje gdzieś jeszcze w czeluściach internetu? Chciałbym zjechać z ceny ładowania i szukam czegoś na podobnej zasadzie.
Takie zachowania są niezgodne z zasadami programu poleceń i gdyby ktoś zrobił screena takiemu gościowi, to może stracić wszystkie zdobyte wcześniej referale, tak samo jak jego "klienci" zniżki... Polecam nie kombinować za 0,5% ceny auta... Lepiej skorzystaj z polecenia kogoś, kto pomógł Ci w decyzji.Kiedyś na reddit był gostek, który sprzedawał referrale za 200$. Czy coś takiego istnieje gdzieś jeszcze w czeluściach internetu? Chciałbym zjechać z ceny ładowania i szukam czegoś na podobnej zasadzie.
Znam regulamin i system poleceń. Jednocześnie mnie nikt nie zachęcał do zakupu tesli a referral jednak do bliżej nieokreślonej osoby poszedł (cieszyłem się wtedy ze zniżki 2000). Z drugiej strony sam ślepo nie polecam - bo auta te mają swoje słabe strony (raz to zrobiłem i trochę żałuję - z perespektywy przejechanych przeszło 50k km).Takie zachowania są niezgodne z zasadami programu poleceń i gdyby ktoś zrobił screena takiemu gościowi, to może stracić wszystkie zdobyte wcześniej referale, tak samo jak jego "klienci" zniżki... Polecam nie kombinować za 0,5% ceny auta... Lepiej skorzystaj z polecenia kogoś, kto pomógł Ci w decyzji.