Referrale

Krk

Posiadacz elektryka
ponieważ jestem świeży w tych referralach a właśnie wpadło mi 1000 zł do portfela to chciałem spytać jak to działa?
Teraz mam w portfelu Bony Tesla 1000,00 zł i podpiętą kartę płatniczą.
Jak podjadę na SUC to z czego ściągnie?
I mam jeszcze 150 km - bezpłatne kilometry superładowania dodane przy zakupie Junipera.

EDIT: w międzyczasie sprawdziłem, że jest coś takiego jak "Zarządzanie płatnością" w menu ŁADOWANIE i tam można ustawić metodę płatności czy ma być z bonów czy z karty.

Pabloss

Posiadacz elektryka
Nie jestem pewien na 100% niech mnie koledzy poprawią, ale wydaje mi się, że jak podjedziesz na ładowarkę to ściągnie ci za 150 km, a 1000 zł to masz do wykorzystania w sklepie Tesli.

eimi

Pionier e-mobilności
Nie jestem pewien na 100% niech mnie koledzy poprawią, ale wydaje mi się, że jak podjedziesz na ładowarkę to ściągnie ci za 150 km, a 1000 zł to masz do wykorzystania w sklepie Tesli.
Nie, można podpiąć bony tesli jako formę płatności, ale... działa tylko w PLN, więc na wyjazdach zagranicznych nie skorzysta się z tego

nabrU

Moderator
Nie, można podpiąć bony tesli jako formę płatności, ale... działa tylko w PLN, więc na wyjazdach zagranicznych nie skorzysta się z tego

Hmm, jakieś potwierdzenie tego z regulaminu programu? Pytam bo ja mam jeszcze darmowe mile z poprzedniej edycji (do sierpnia) więc nowych bonów nie 'tykałem' jeszcze.

ponieważ jestem świeży w tych referralach a właśnie wpadło mi 1000 zł do portfela to chciałem spytać jak to działa?

Można tutaj komuś podziękować ;)

Jaceq

Pionier e-mobilności
Hmm, jakieś potwierdzenie tego z regulaminu programu? Pytam bo ja mam jeszcze darmowe mile z poprzedniej edycji (do sierpnia) więc nowych bonów nie 'tykałem' jeszcze.
W poprzednim programie albo dostawałeś darmowe kilometry, albo można było je "kupić" za otrzymane bony. I te darmowe kilometry działały wszędzie, a przynajmniej w całej Europie - miałem pakiet 5 tys. km i korzystałem w Chorwacji, we Włoszech, w Austrii. Miałem 2 darmowe wyjazdy wakacyjne :) Obecnie niestety zmienili bony na PLN-y i jest jak koledzy piszą, można zapłacić nimi za ładowanie ale tylko gdy jest ono w PLN, czyli w praktyce tylko w Polsce.

Szaruś

Peugeot e208, 10.2022
a to szkoda bo miałem je wykorzystać w trasie do Chorwacji...
W Polsce to się w domu ładuję.
trzeba wlać elektrony do karnistra w Polsce :)