Referrale

nabrU

Moderator
Gratuluję Karol odebrania Tesli z mojego polecenia! Jak zawszę służę pomocą!

Podziękowania itp to tutaj:

Krk

Posiadacz elektryka
gdzie są te linki do referrali? nie widzą żadnych

edit: juz znalazłem, trzeba wejść na profil użytkownika, tylko nie wiadomo kto ma te referrale

edit2: czy do lieasingu można podać cenę obniżoną o referrala?

mm-tesla

Posiadacz elektryka
gdzie są te linki do referrali? nie widzą żadnych

edit: juz znalazłem, trzeba wejść na profil użytkownika, tylko nie wiadomo kto ma te referrale

edit2: czy do lieasingu można podać cenę obniżoną o referrala?
U mnie w podpisie. https://ts.la/micha875097 tak cena leasingu jest mniejsza.

Krk

Posiadacz elektryka
dzięki, miałem odznaczone "Show people's signatures with their messages" w ustawieniach forum

a czy Nowy Y też można kupić z referralem? bo link prowadzi tylko do starych Yków

nabrU

Moderator
Pany, ale to nie ten wątek do podziękowań...

eimi

Pionier e-mobilności
Szybko poszło. Referale na Junipery wróciły. Tylko musi być z inventory, a pojawia się coraz więcej sztuk ze statusem "w tranzycie" z realną dostawą za kilka dni lub max 2 tygodnie.

Nie to żebym polecał, często w postach krytykuje Teslę za to i tamto (abstrahując od polityki), ale nagrodę za polecenie zawsze chętnie przytulę. Link w stopce.

qb4hkm

Pionier e-mobilności
Szybko poszło. Referale na Junipery wróciły. Tylko musi być z inventory, a pojawia się coraz więcej sztuk ze statusem "w tranzycie" z realną dostawą za kilka dni lub max 2 tygodnie.

Nie to żebym polecał, często w postach krytykuje Teslę za to i tamto (abstrahując od polityki), ale nagrodę za polecenie zawsze chętnie przytulę. Link w stopce.
Nagroda za polecenie była już wcześniej na Junipera, znajomy zamówił 1 dnia sprzedaży "nie-launch", ale tylko dla polecającego.

eimi

Pionier e-mobilności
Nagroda za polecenie była już wcześniej na Junipera, znajomy zamówił 1 dnia sprzedaży "nie-launch", ale tylko dla polecającego.
No tak ale teraz jest również dla kupującego, tylko trzeba pojawiać na te junipery co się pojawiaja w inventory