Referrale

Bronek

Pionier e-mobilności
Tak, ale:
Po złożeniu zamówienia przez znajomego korzyści będą wyświetlane w aplikacji Tesla jako „oczekujące” do daty przyznania. Korzyść za każde polecenie wygasa po 12 miesiącach od daty przyznania.
Co można interpretować, że rozliczenie polecenia jest na 12 miesięcy. Właśnie trochę nie jasne to dla mnie jest.
Dziwne faktycznie bo u mnie wisi polecenie nie wykonane ponad rok.
Ale cytując " korzyści za każde polecenie wygasa...." , ja rozumiem , że jak już są przyznane to po 12 m-ach wygasają . Czyli nie zrealizowane dostarczenie kwitnie na liście, zrealizowane po roku przepada

Jaceq

Pionier e-mobilności
Dziwne faktycznie bo u mnie wisi polecenie nie wykonane ponad rok.
Ale cytując " korzyści za każde polecenie wygasa...." , ja rozumiem , że jak już są przyznane to po 12 m-ach wygasają . Czyli nie zrealizowane dostarczenie kwitnie na liście, zrealizowane po roku przepada
Pewnie ktoś nie odebrał auta

solik

Pionier e-mobilności
Kiedy 2000 zl odejmuje sie od ceny samochodu przy skorzystaniu z premii za lojalnosc? Z aplikacji wchodze w Zarabiaj > Lojalnosc > klikam w Model 3 i na ekranie zamowienia cena sie nie aktualizuje

Oraz czy ma znaczenie czy jestem wlascicielem obecnego czy kierowca? Auto jest w wynajmie wiec jestem dodany jako kierowca w aplikacji ale sekcje polecen widze

cwireq

Posiadacz elektryka
Kiedy 2000 zl odejmuje sie od ceny samochodu przy skorzystaniu z premii za lojalnosc? Z aplikacji wchodze w Zarabiaj > Lojalnosc > klikam w Model 3 i na ekranie zamowienia cena sie nie aktualizuje

Oraz czy ma znaczenie czy jestem wlascicielem obecnego czy kierowca? Auto jest w wynajmie wiec jestem dodany jako kierowca w aplikacji ale sekcje polecen widze
Cena się powinna od razu zaktualizować wraz z zielonych znaczkiem referala. Najlepiej kliknij kogoś ref na próbę i porównaj (ale nie skladaj zamowienia)

Jaceq

Pionier e-mobilności

Raczej musisz być głównym użytkownikiem, nie kierowcą. Ale to nie lepiej skorzystać z czyjegoś tutaj referrala? Nie będziesz mieć tej rozkminy a rabat dla Ciebie ten sam..

Jaceq

Pionier e-mobilności
Gdyby dało się sobie samemu polecić, to zarabiałoby się podwójnie. Jestem ciekaw czy się tak da :)
Generalnie to się da - to jest ta premia za lojalność. Dostajesz 2 tys. rabatu na kolejne auto. Nie dostajesz "punktów" do wykorzystania w sklepie, które otrzymuje osoba polecająca przy standardowym polecaniu.

Jaceq

Pionier e-mobilności
Sprawdzone na własnej skórze pod koniec zeszłego roku. Nie działa. Dostajemy tylko rabat na nowy samochód. Więc lepiej już skorzystać z kogoś refferala 😁
Skoro dostałeś rabat na nowy samochód to chyba jednak zadziałało? ;-)