Wojtek Wawa
Tesla Model 3 LR RWD 2025
ale że duże było opóźnienie, czy w ogóle tesla się mega psuła? Ciekawi mnie definicja tej grubej porażki tesli, a jednocześnie małe szanse, że to dadzą w grudniu.Jak ostro nawalili, to dawali EAP.
ale że duże było opóźnienie, czy w ogóle tesla się mega psuła? Ciekawi mnie definicja tej grubej porażki tesli, a jednocześnie małe szanse, że to dadzą w grudniu.Jak ostro nawalili, to dawali EAP.
O proszę, mój imiennik i z lotnictwem tez chyba związanyPolecam![]()
Zgadza sięO proszę, mój imiennik i z lotnictwem tez chyba związany![]()
Wizz?Zgadza się![]()
Wiesz, nie tylko Wizzair lata A320 Neo w Europie. Jednakże ta linia jest najbardziej prawdopodobnym pracodawcą w tym wypadku 😉 (choć pracodawca to nie najlepsze określenie przy B2B)Jeśli nick wskazuje type rate’a to pewnie trafiłeś![]()
Co do referrali, myślicie że wzrośnie jeszcze kwota na ostatniej prostej końca roku? Mówię o korzyści dla kupującego, nie polecającego bo tu już i tak macie za dobrze 😝
Wątpię. Ale fakt faktem kwoty powinny być raczej takie same dla obu stron...Jeśli nick wskazuje type rate’a to pewnie trafiłeś
Co do referrali, myślicie że wzrośnie jeszcze kwota na ostatniej prostej końca roku? Mówię o korzyści dla kupującego, nie polecającego bo tu już i tak macie za dobrze 😝