Referrale

a320neo

Zadomawiam się
Wiesz, nie tylko Wizzair lata A320 Neo w Europie. Jednakże ta linia jest najbardziej prawdopodobnym pracodawcą w tym wypadku 😉 (choć pracodawca to nie najlepsze określenie przy B2B)

Raczej nie. Dopiero co przecież wzrósł
Nie chce za dużo off top pisać, ale akurat Wizz to jedyna linia w Polsce, która zatrudnia na umowy o pracę. Z tym, że możesz opcjonalnie być na kontrakcie. W innych firmach tylko b2b

A co do referala, to rzeczywiście w Polsce jest sporo mniejszy niż na przykład w USA, ale co zrobić. Ja tam go doceniłem, bo tylko dzięki niemu mogłem dorzucić kolor do long range. Bardzo nie chciałem drugiego białego samochodu w rodzinie :)

eimi

Pionier e-mobilności
Lepsze by było po prostu 5k rabatu w cenie auta i tyle. Ale widać że Tesla dalej nie chce oficjalnie obniżać cen i obniża ją mocno naokoło:
- referrale realnie -5k
- prawie darmowy leasing 20-30k zależy kto na jaki okres bierze
- superchargery zależy kto jak ma dostęp ale realnie to 2-6k niższa cena
Mogliby nie kombinować i zrobić tyle niższą cenę, ale z jakiegoś powodu tak nie chcą dalej robić

Michal

Moderator
referrale realnie -5k
Nie wiem czy realnie skoro ludzie to później wykorzystają na EAP, darmowe SuC albo jakieś koszulki. Realnie pewnie z tych 3000 zł, to ich koszt to może 2000.

Michal

Moderator
Uwaga - oferowanie korzyści materialnych za skorzystanie z linku polecającego będzie skutkowało banem.
Jeśli masz taki wpis w stopce, proszę o natychmiastowe usunięcie.

cwireq

Posiadacz elektryka
Uwaga - oferowanie korzyści materialnych za skorzystanie z linku polecającego będzie skutkowało banem.
Jeśli masz taki wpis w stopce, proszę o natychmiastowe usunięcie.
Sorry nie wiedziałem, że nie można się dzielić bonem z refferala wg zasad tego forum. Może warto stworzyć jakiś regulamin forum czy coś?

Michal

Moderator
Jaki jest regulamin programu poleceń Tesla? Chcesz, żeby wszyscy tutaj stracili możliwość polecania?