To u nas jak za darmo 😉A no nie da, więc u mnie od września będę płacić 9,99 GBP co miesiąc...
U mnie premium skończyło się w kwietniu i niestety trzeba płacić. Chciałem wykorzystać przy zamówieniu samochodu, ale w Polsce to nie działa 😒
To u nas jak za darmo 😉A no nie da, więc u mnie od września będę płacić 9,99 GBP co miesiąc...
34.99 😉A to 'jak za darmo'to ile jest?
Musisz mieć na całość z bonów. Jeśli wartość koszyka w sklepie przekracza wartość bonów to w ogóle nie możesz wybrać takiej płatności. Nawet nie jest widoczna.Z ciekawości - jeśli coś kosztuje 1100 zł, a z referali miałbym 1000 zł, to dopłacę 100 zł przy wykorzystaniu referali, czy muszę mieć całość z referali?
To ciekawe, bo właśnie dzisiaj zamawiałem Pakiet holowniczy dla Y i bez problemu mogłem część opłacić Bonami (1000 zł), reszta normalnie kartą 👀Musisz mieć na całość z bonów. Jeśli wartość koszyka w sklepie przekracza wartość bonów to w ogóle nie możesz wybrać takiej płatności. Nawet nie jest widoczna.
O to albo coś zmienili, albo ja nie umiem. Gdy robiłem zamówienie to było tak jak napisałem, w momencie gdy zamówienie przekraczało wartość dostępnych bonów to w ogóle nie miałem takiej opcji do wyboru. Albo zhakowałeś system 🙃To ciekawe, bo właśnie dzisiaj zamawiałem Pakiet holowniczy dla Y i bez problemu mogłem część opłacić Bonami (1000 zł), reszta normalnie kartą 👀
Bo zmienili ! Mozna teraz doplacac bonami ! Bardzo fajna zmianaJa jak sprawdzałem towar droższy, niż miałem bonów, to były dostępne i bony i płatność kartą. Nie próbowałem kupić, ale wyglądało to właśnie tak, że zejdzie tyle bonów ile mam, a reszta będzie płatna z karty.