Referrale

nabrU

Moderator

Jaceq

Pionier e-mobilności
Z ciekawości - jeśli coś kosztuje 1100 zł, a z referali miałbym 1000 zł, to dopłacę 100 zł przy wykorzystaniu referali, czy muszę mieć całość z referali?
Musisz mieć na całość z bonów. Jeśli wartość koszyka w sklepie przekracza wartość bonów to w ogóle nie możesz wybrać takiej płatności. Nawet nie jest widoczna.

macieeq

Zadomawiam się
Musisz mieć na całość z bonów. Jeśli wartość koszyka w sklepie przekracza wartość bonów to w ogóle nie możesz wybrać takiej płatności. Nawet nie jest widoczna.
To ciekawe, bo właśnie dzisiaj zamawiałem Pakiet holowniczy dla Y i bez problemu mogłem część opłacić Bonami (1000 zł), reszta normalnie kartą 👀

nabrU

Moderator
No to chyba nie czytali swojego regulaminu :p

Jaceq

Pionier e-mobilności
To ciekawe, bo właśnie dzisiaj zamawiałem Pakiet holowniczy dla Y i bez problemu mogłem część opłacić Bonami (1000 zł), reszta normalnie kartą 👀
O to albo coś zmienili, albo ja nie umiem. Gdy robiłem zamówienie to było tak jak napisałem, w momencie gdy zamówienie przekraczało wartość dostępnych bonów to w ogóle nie miałem takiej opcji do wyboru. Albo zhakowałeś system 🙃

umcus

Pionier e-mobilności
Ja jak sprawdzałem towar droższy, niż miałem bonów, to były dostępne i bony i płatność kartą. Nie próbowałem kupić, ale wyglądało to właśnie tak, że zejdzie tyle bonów ile mam, a reszta będzie płatna z karty.

krzyss

Pionier e-mobilności
Ja jak sprawdzałem towar droższy, niż miałem bonów, to były dostępne i bony i płatność kartą. Nie próbowałem kupić, ale wyglądało to właśnie tak, że zejdzie tyle bonów ile mam, a reszta będzie płatna z karty.
Bo zmienili ! Mozna teraz doplacac bonami ! Bardzo fajna zmiana

Attachments

• IMG_4555.jpeg
    IMG_4555.jpeg
    189,8 KB · Liczba wyświetleń: 10