Nie nic nie mam.Masz jakieś apki innych firm podpiete? Kiedyś był z tym problem, że odpytywały samochód przez api i nie mógł pójść spać. Możesz też zrobić reset z przycisków na kierownicy.
Nie nic nie mam.Masz jakieś apki innych firm podpiete? Kiedyś był z tym problem, że odpytywały samochód przez api i nie mógł pójść spać. Możesz też zrobić reset z przycisków na kierownicy.
Auto stoi w takiej lokalizacji, że nawet nie mam kogo poprosićBędąc 2000km od samochodu![]()
Sorry, ale widzę, że nadal nie rozumiesz. Nie trzeba mieć nic wpięte w porty USB. Chodzi o to, że one nie usypiają po 15 minutach tylko są cały czas aktywne o ile aktywowałeś tą funkcję o której napisałem powyżej, a w związku z tym samochód też nie usypia.
Zerknij w apkę (po jakimś czasie od jej ostatniego uzycia) i sprawdź jaki masz status samochodu w lewym górnym rogu pod pojemnością baterii. Jak ma status np. 'zaparkowany' to znaczy, że z jakiegoś powodu nie usypia i przez to zużywa więcej baterii.
Raczej nic z tym zdalnie nie zrobisz.
Aj nie doczytałemBędąc 2000km od samochodu![]()
Dokładnie. Miałem ten sam problem. Samochód nie zasypiał. Przez tydzień testowałem różne opcje w ustawieniach, a nie zaglądałem do ,,keep accessory power on" bo byłem święcie przekonany że tego nie włączałem. Myliłem się. Samochód nie zasypiał bo ta opcja była ,,za ptaszkowana" i pożerała prąd na postoju. Przy okazji dowiedziałem się że utworzone harmonogramy ładowania również wybudzają samochód nawet gdy nie jest podłączony do sieci.Nie chodzi czy masz coś wpięte, ale czy porty USB masz aktywne w ustawieniach samochodu.
View attachment 29374
Włochy niestety. W Polsce bym zaraz kogos znalazl.Aj nie doczytałem. Od razu się czepiać, może ktoś z forum koledze podjedzie, które to lotnisko?
Summon to chyba przy wyzszej fsd. Chyba ze o sentry chodzilo. Ale wszystkie funkcje bezpieczenstwa wyłączylemSummon masz aktywny. Bateria zejdzie do 20% i samochód sam wszystko wyłączy