Byłbym wdzięczny.Ja bywam w Rzeszowie, ale nieregularnie. Jak będę jechać dam znać na priv i możemy się spotkać na SC Trzebownisko. Ale patrząc na rosnące ceny to jak bym na twoim miejscu zapakował się do Wawy do salonu Teslli i szybko brał co jest na stocku po starej cenie.
Mam pytanie - czy to jest tak, że jesli coś jest na stocku w wwie to bedzie jeszcze po starej cenie wg Was? LR/P podrożał ostatnio o 10k.PLN czyli jesli np pojawi się na stronie dostępny to bedzie po niższej - wydaje mi sie ze nie - ale mogę się mylićJa bywam w Rzeszowie, ale nieregularnie. Jak będę jechać dam znać na priv i możemy się spotkać na SC Trzebownisko. Ale patrząc na rosnące ceny to jak bym na twoim miejscu zapakował się do Wawy do salonu Teslli i szybko brał co jest na stocku po starej cenie.
SR+ takie jak w "katalogu" - tam jest dodane białe wnętrze i stąd cena inna. A ja się zniechęciłem mocno po tym jak nie można się tam dodzwonić, plus te wzrosty cen z zeszłego tygodnia.Jeżeli ceny nie zostały zaktualizowane, to tak. Na ten moment widzę tylko SR+ i to droższe niż w katalogu.
Jak dla mnie, jedyny sposób na kupienie TM3 w dobrej cenie to kupowanie jej teraz, bez znaczenia czy już poszła do góry czy nie. Widać trend jest taki że raczej będzie drożej niż taniej. Nie sądzę też aby GigaBerlin wpłynęło na cenę TM3, raczej bym obstawiał też podwyżkę. Jak związki zawodowe dobiorą się to i nie będzie szybko ani tanio, liczmy tylko żeby było pożądanie.
To jest dobra koncepcja - w sumie na to nie wpadłem do tej pory - jedyny minus tego rozwiązania to taki, że jeśli zamówię teraz z odbiorem jak piszesz za rok to może się okazać, że za rok będą lepsze wersje itd. a ja już wezmę starszą wersję - chyba, ze właśnie to będzie cos czego nie rozumem czyli że dostanę nowszą wersję.Jak wpłacisz rezerwacje to też rezerwujesz cenę. Jeżeli nie żal ci paru stówek oraz jesteś faktycznie zdecydowany, złóż zamówienie a odbierz za rok na przykład. Chwilowo Tesla nie robi problemu z przenoszeniem rezerwacji.
Tak na marginesie, świat stanął na głowie, ja podobnie czekam z zakupem innych droższych wydatków i patrząc z perspektywy roku wszystko idzie do góry. A ja tylko straciłem czas czekając.