Zmniejszony jest otwór ale dostęp jest. Półka też jest i jak dla mnie jest OK. W razie chwilowej potrzeby możesz na moment zdjąć Knob-a, zajmuje to 2 sekundy.Pytanie - jak Knob wpływa na dostęp do schowka i czy ciągle można zamontować tam wkładkę/półkę?
Jest komplet z kabelkami. Zalecany jest montaż commandera z przodu po prawej. Jak radzą koledzy : na rzepa pod schowek na rękawiczki ( możliwy szybki demontaż przed serwisem ). Knob nie koliduje z tacką do konsoli ( tą ze sklepu Tesli na pewno ).A czy kupując Knoba ze strony producenta dostajemy cały osprzęt czy jednak wszystkie kabelki złączki są dostępne razem z tymi podstawowymi przyciskami?
Tak - tam jest praktycznie jeden kabelek (w zależności, którą opcję montażu wybierzemy), a przyciski nie mają w ogóle kabelków (Bluetooth).A czy kupując Knoba ze strony producenta dostajemy cały osprzęt czy jednak wszystkie kabelki złączki są dostępne razem z tymi podstawowymi przyciskami?
No i właśnie przez swą bezprzewodowość przyciski wydają się lepsze ale z drugiej Knob wygląda ciekawiej.Tak - tam jest praktycznie jeden kabelek (w zależności, którą opcję montażu wybierzemy), a przyciski nie mają w ogóle kabelków (Bluetooth).
Dla mnie podstawowym pytaniem było - czego potrzebuję. Jak zliczyłem funkcje, których chce często używać (doraźnie można korzystać z mapki) - wystarczyło na dwa guziki (2x3 = 6 akcji do zdefiniowania)No i właśnie przez swą bezprzewodowość przyciski wydają się lepsze ale z drugiej Knob wygląda ciekawiej.