S3XY Knob

JED 3City

Fachowiec
S3XY...buttons (!) zakupione.
Po obejrzeniu wielu filmow na YT, w koncu trafilem na taki, ze stwierdzilem: buttony.
A 24h pozniej mysle, ze moje jedna trzeba bylo wziac Knob i 2 buttony, ale...jakos przezyje.
Chyba.

Grzanie baterii: czy jesli sie to wlaczy i zapomni o tym oraz nie zacznie ladowac, to co wowczas?
Jest jakies automatyczne wylaczenie czasowe/temperaturowe?

Jaceq

Pionier e-mobilności
Pytanie - jak Knob wpływa na dostęp do schowka i czy ciągle można zamontować tam wkładkę/półkę?
Zmniejszony jest otwór ale dostęp jest. Półka też jest i jak dla mnie jest OK. W razie chwilowej potrzeby możesz na moment zdjąć Knob-a, zajmuje to 2 sekundy.

kristof46

Fachowiec
A czy kupując Knoba ze strony producenta dostajemy cały osprzęt czy jednak wszystkie kabelki złączki są dostępne razem z tymi podstawowymi przyciskami?

6a8

Posiadacz elektryka
A czy kupując Knoba ze strony producenta dostajemy cały osprzęt czy jednak wszystkie kabelki złączki są dostępne razem z tymi podstawowymi przyciskami?
Jest komplet z kabelkami. Zalecany jest montaż commandera z przodu po prawej. Jak radzą koledzy : na rzepa pod schowek na rękawiczki ( możliwy szybki demontaż przed serwisem ). Knob nie koliduje z tacką do konsoli ( tą ze sklepu Tesli na pewno ).

Michał z Krakowa

Zadomawiam się
Tak - tam jest praktycznie jeden kabelek (w zależności, którą opcję montażu wybierzemy), a przyciski nie mają w ogóle kabelków (Bluetooth).

Michał z Krakowa

Zadomawiam się
No i właśnie przez swą bezprzewodowość przyciski wydają się lepsze ale z drugiej Knob wygląda ciekawiej.
Dla mnie podstawowym pytaniem było - czego potrzebuję. Jak zliczyłem funkcje, których chce często używać (doraźnie można korzystać z mapki) - wystarczyło na dwa guziki (2x3 = 6 akcji do zdefiniowania)

JED 3City

Fachowiec
Jako ojciec-zalozyciel tego watku:
wlasnie skonczylem konfiguracje buttonow - dziekuje wszystkim, ktorzy je "reklamowali" - Knob bylby nieporozumieniem w mojej ocenie.