SEXY Buttons Black Friday

Wl0di

Zadomawiam się
Jak mam zrobić, aby widok aplikacji był w telefonie na stałe? Teraz, jak ktoś do mnie zadzwoni, to przełącza mi na telefon i nie widzę ekranu apki S3XY. Czy można to jakoś zmienić w ustawieniach?

Attachments

• sexy.jpg
    sexy.jpg
    37,9 KB · Liczba wyświetleń: 5

Bronek

Pionier e-mobilności
Dlatego mam do S3xy oddzielny stary smartfon ,jak wsiadam to z automatu mi odpala . Nie jest on powiązany z TESLĄ nie jest sparowany jako kluczyk czy telefon .
W Play 9 zl na miesiąc kosztuje mnie SIM ale to potzrbne do Yanosika do S3xy nie musisz
tempFileForShare_20241025-195559_copy_1023x534.jpg20241127_135223-COLLAGE.jpg

nabrU

Pionier e-mobilności
Twój kokpit @Bronek niewiele się już różni od B737 Max. Nawet wolant masz ;)

Boeing-737-MAX-Difference-Course-featured4.jpg

cwireq

Fachowiec
Dlatego mam do S3xy oddzielny stary smartfon ,jak wsiadam to z automatu mi odpala . Nie jest on powiązany z TESLĄ nie jest sparowany jako kluczyk czy telefon .
W Play 9 zl na miesiąc kosztuje mnie SIM ale to potzrbne do Yanosika do S3xy nie musisz
View attachment 22529View attachment 22530
motto użytkownika @Bronek: Żadnych przycisków. Wincyj ekranów !

Siostra Irena

Posiadacz elektryka

acceptcookies

Tesla Model Y LR AWD 2024
Czy macie Autopilot MAX w Knob? Mogę akcje przypisać w apce na ekranie głównym, ale nie mam jej do wyboru do przypisania do przycisku w Knob.

Attachments

• Screenshot_20241204-085354.png
    Screenshot_20241204-085354.png
    177,8 KB · Liczba wyświetleń: 4

Bronek

Pionier e-mobilności
Odpier... się :)
Tesle dali gołą, to se ją udziwniam ale to Pikuś , trzeba było widzieć moje Harleye te dopiero pociąłem i przekombinowalem .Nastepni uzytkownicy nie mogli dojść co do czego z instalacją itp

Mam 8 przycisków z ok 20 stoma funkcjami dwie ekstra wajchy i cztery w sumie ekrany na wierzchu a czasem 5 lub 6 jak wyjmiemy smartfony.
Na bogato .Gdzie tu ascetyzm Tesli?
A poważnie nie lubie wyciągać a czasem nosić teefonu .A Yanosik i stan co sexy wywija muszę widzieć , Np jaki stan wew i tylnego nawiewu i obiegu i itp
Knoba do X nie dają