Nie zaobserwowalem tego , jedzie śodkiem fakt , ma "wyobraźnię" nawet jak nie ma prawej linii lub jest wytarta, niewidocznaitp , wtedy lekko buja ale jedzie pewnie.Włączyłem to autoodnawianie AP (standard AP) i nie wiem czy mi się to podoba. Nie jest to problem S3XY buttons, a raczej samego AP, który ośmiela się kierować inaczej niż jaMam nawyk wyprzedzania przy lewej krawędzi jedni (2 pasmówka) i kończy się to tym, że w sporej części przypadków AP po aktywacji dość mocno próbuje wrócić na środek pasa, czyli skręca prosto w wyprzedzaną ciężarówkę. Na Autostradach z szerszymi pasami pewnie nie jest to problem, ale na S'kach, gdzie ciężarówki mają miej miejsca i potrafią jechać po, albo nawet najeżdżać przerywaną - jest tak sobie.
Próbowałem z 2 tygodnie temu i mi nie działało więc zwróciłem apke Scan My Tesla Android)Bawię się ze Scan my Tesla. Pobrałem wersję beta, podłączyłem telefon do lokalnego wifi, odpalam SMT, wybieram "Panda" i dupa. Jakieś tricki o których powinienem wiedzieć?
Mi działało, sprawdzę jak będę w samochodzie jakie mam ustawienia i czy nadal działaBawię się ze Scan my Tesla. Pobrałem wersję beta, podłączyłem telefon do lokalnego wifi, odpalam SMT, wybieram "Panda" i dupa. Jakieś tricki o których powinienem wiedzieć?