SEXY Buttons Black Friday

piotrpo

Pionier e-mobilności
Światła, nie musisz przeklikiwać, klikasz w ikone świateł automat i masz menu.
Wiem, ale to dla mnie nadal zbyt rozpraszające. Jadę autostradą 140, wjeżdżam na mokre, zwalniać nie chcę (bo ktoś mi wjedzie w d...), odrywać wzroku od drogi nie chcę, bo wypatruję tych przede mną, a jednak wypadałoby zapewnić sobie jakąś tam widoczność.

blazej

Pionier e-mobilności
Wytłumaczcie mi proszę o co chodzi z podgrzewaniem baterii. Nie ufamy temu, ze Tesla wie lepiej kiedy podgrzać, czy chodzi przede wszystkim o ładowarki, których nie ma w nawigacji?
Ja jeśli się łąduję to na SuC, więc chyba wymuszanie sensu żadnego nie ma, co?
Po pierwsze ładowanie poza SC, ale nie tylko. Tesla potrafi np. bardzo pesymistycznie szacować dojazd na miejsce docelowo i wtedy bywa, że mi nie dogrzeje odpowiednio baterii, na dodatek robi to skokami, które nie mają sensu, marnując baterię. Tak jadę sobie i sprawdzam, jaka jest temperatura baterii. Już wiem, ile czasu potrzebuję na podgrzanie i sam to robię. No i jak mam dajmy na to 12% i wiem, że spokojnie dojadę na ładowanie, to wymuszam grzanie, kiedy Tesla już tego sama nie zrobi.

Są też sytuacje, że podejmuję decyzję, że zjadę na najbliższym MOP i nie mam potrzeby nawet ładować, ale skoro i tak staję, a stacja jest... to się chociaż troszkę podładuję. Dość często tak mam, a wtedy gmeranie w nawigacji też nie ma sensu - lepiej kliknąć grzanie i zjechać w wybranym punkcie nie ruszając trasy w nawigacji wcale.

Bronek

Pionier e-mobilności
Cześć, użytkownicy S3XY,

Z przyjemnością ogłaszamy, że nasza oferta S3XY wzbogaciła się o najnowsze dźwignie: S3XY Stalks - w pełni konfigurowalne, bezprzewodowe dźwignie, które bezproblemowo komunikują się z naszym Gen2 Commander przez Bluetooth.

Uchwyty S3XY Stalks zaprojektowano do współpracy ze wszystkimi pojazdami Tesla Model 3 Highland , a także Model S i X wyprodukowanymi po 2020 roku.

Montaż jest szybki i bezproblemowy, tak jak w przypadku naszych przycisków S3XY, i zajmuje mniej niż minutę dzięki naszej specjalnie zaprojektowanej, niezwykle wytrzymałej taśmie 3M.
Jako ceniony członek naszej społeczności możesz już teraz zamówić w przedsprzedaży S3XY Stalks i cieszyć się dodatkową
10% ZNIŻKI
319$ cena Normalne badyle kupilem za ok 1500 złotych. Ciekawa propozycja. Preorder

daniel

Señor Meme Officer
Ależ to była produktywna sobota. Zainstalowałem s3xy knoba z przodu - poszło całkiem łatwo, chociaż ten hockey stick u mnie wyglądał inaczej niż na filmie.
Do tego zmieniłem w końcu koła na zimowe w Skodzie i musiałem ją odpalić z kabli, bo za długo stała.

1733127978001.png

Trochę teraz się cykam, że ten wyświetlacz jest dotykowy (a nie jest) i boję się, że dotknę coś ręką jak położę na oparciu. Wymaga to trochę przyzwyczajenia. Szczerze mówiąc to teraz jak go mam to widzę, że do niczego nie jest mi potrzebny na razie. :> Ustawię sobie zmianę Chill->Standard, podgrzewanie baterii i może coś jeszcze wymyślę.
Otwieranie Frunka z klamki z przodu bardzo fajne dopóki klamka nie zmarznie i wraca do położenia wolno albo wcale. :D

Btw, jeśli ktoś nie zdąży na Enhance, to widzę, że EV Repair się ogłasza z Cyber Monday. Oferta sporo gorsza, ale może coś.