Na ile wyceniasz?Ma ktoś Na sprzedaż jeden nadmiarowy button?
Daj uczciwą cenę to się dogadamyWyceni sprzedawca
Tak stoją teraz na stronie minus BJORN czy inny RYAN.
View attachment 22210Doliczają jeszcze za wysyłkę 19€
Mam do sprzedania cztery sztuki ale dopiero jak przesyłka dojdzie, mam nadzieję ze koniec tego tygodnia - początek przyszłego, sprzedam za 28 €/szt czyli w cenie zakupu. nowe, nie śmigane
Chętnie wezmę 2 sztuki. Jak dojdą to daj znać na priv to się dogadamy.Mam do sprzedania cztery sztuki ale dopiero jak przesyłka dojdzie, mam nadzieję ze koniec tego tygodnia - początek przyszłego, sprzedam za 28 €/szt czyli w cenie zakupu. nowe, nie śmigane![]()
Byłbym zainteresowany również 2 sztukami, ale jak je dostanę do piątku / soboty 6 - 7 grudnia (bo wtedy jestem w PL i moge odebrać)Mam do sprzedania cztery sztuki ale dopiero jak przesyłka dojdzie, mam nadzieję ze koniec tego tygodnia - początek przyszłego, sprzedam za 28 €/szt czyli w cenie zakupu. nowe, nie śmigane![]()
Ok to zaklepane piotrazz I nabru. Jak dostanę to dam znac. Na razie się nie spieszą z wysyłka. Zamówione i zapłacone w poniedziałek i do tej pory brak informacji o wysyłce. Poprzednio jak zamawiałem commander to zamówienie z piatku doszło do mnie we wtorek czyli expresowo jak na przesyłke miedzynarodową.Byłbym zainteresowany również 2 sztukami, ale jak je dostanę do piątku / soboty 6 - 7 grudnia (bo wtedy jestem w PL i moge odebrać)
Ok to zaklepane piotrazz I nabru.
To ja chętnie zarezerwujeSorki, zwalniam rezerwację bo mogę nie zdążyć odebrać, gdyby zamówienie nie doszło do PL. Dostałem tez ofertę na już znajdujące się w PL 'buttony'Tak będzie pewniej dla mnie.