acceptcookies
Tesla Model Y LR AWD 2024
I ja się skusilem. Kupiony knob, wyszło ostatecznie 190 euro po wpisaniu VAT EU. Kupuję głównie ze względu na continuous autopilot + auto adaptive high beam lights OFF + auto wipe OFF. Dzięki za cynk!
No ze 2 bym kupił jak by się dało tanioTeż się skusiłem. Jak by ktoś chciał, to mogę jakiś przycisk odsprzedać - aż 6 mi niepotrzebne![]()
No nie wiem ?Też się skusiłem. Jak by ktoś chciał, to mogę jakiś przycisk odsprzedać - aż 6 mi niepotrzebne![]()
Ja jeden przycisk chętnie kupię. A nawet 2.No ze 2 bym kupił jak by się dało tanio. Miałbym na tego Autopilota Max...
Ustaw PIN. Raczej nie da rady wyłączyć obu napędów.Hej, czy da się za pomocą S3XY wyłączyć oba napędy w AWD lub tylny w RWD? Takie proste, dodatkowe zabezpieczenie przed "pożyczeniem" przez kogoś auta bez zgody właściciela.
Pin ustawiony, ale to "standardowe" zabezpieczenie. Podobno ciężko obejść ale standardowych zabezpieczeń złodzieje sie spodziewają i mogę je obejść. Z doświadczenia wiem ze najlepsze są te nietypowe o których nie wiedzą.Ustaw PIN. Raczej nie da rady wyłączyć obu napędów.
Wiadomo ze na każde zabezpieczenie znajdzie się obejście, ale jak go nie ma a złodziej wybierze opcje z odjazdem na kołach to może się nie udać. Raz próbowali ukraść mi TICO jakieś 20 lat temu. Stacyjkę rozbebeszyli i pewnie udało im się odpalić ale blokady skrzyni wcześniej nie zauważyli i nie udało im się odjechać.Podjadą lawetą.
Mozesz wyjąc pętelkę pozarowo/wypadkową