SEXY Buttons Black Friday

acceptcookies

Tesla Model Y LR AWD 2024
I ja się skusilem. Kupiony knob, wyszło ostatecznie 190 euro po wpisaniu VAT EU. Kupuję głównie ze względu na continuous autopilot + auto adaptive high beam lights OFF + auto wipe OFF. Dzięki za cynk!

nabrU

Moderator
Też się skusiłem. Jak by ktoś chciał, to mogę jakiś przycisk odsprzedać - aż 6 mi niepotrzebne :)
No ze 2 bym kupił jak by się dało tanio ;). Miałbym na tego Autopilota Max...

Bronek

Pionier e-mobilności
Też się skusiłem. Jak by ktoś chciał, to mogę jakiś przycisk odsprzedać - aż 6 mi niepotrzebne :)
No nie wiem ?

Ja mam 8 i 6 funkcji na ekranie "stacjonarnego" smartfona.
Na nim
Chill/Sport bo zima idzie ;
grzanie baterii i jej temp ;
3 pozycje zawieszenia ,
wł/wył tylnego nawiewu ;
defrost i dwie pozycje przedniego prawego fotela
To na ekranie.
Buttons:
1.Przyciski na kierownicy : Podziękowanie , grzanie kiery (2klik) , oświetlenie wnętrza (1x dlugo)

2,3,4, 5, 6- otwieranie drzwi falcony i prawe przednie , jeden na słupku kierowcy aby zamykać swoje , jak wychodzę (nie chcę czekać aż to zrobią same lub się schylać do przycisku na uchwycie wew drzwi); otw/zamyk frunka

7 : przycisk 1x klik to wew obieg , 2x klik - skład/rozkł lusterek .
8. Wentylator w 1x klik górę i 2x w dół , długo -full (tzw atak chemiczny)

Last edited:

alaska_k

Fachowiec
Hej, czy da się za pomocą S3XY wyłączyć oba napędy w AWD lub tylny w RWD? Takie proste, dodatkowe zabezpieczenie przed "pożyczeniem" przez kogoś auta bez zgody właściciela.

daniel

Señor Meme Officer
Hej, czy da się za pomocą S3XY wyłączyć oba napędy w AWD lub tylny w RWD? Takie proste, dodatkowe zabezpieczenie przed "pożyczeniem" przez kogoś auta bez zgody właściciela.
Ustaw PIN. Raczej nie da rady wyłączyć obu napędów.

alaska_k

Fachowiec
Ustaw PIN. Raczej nie da rady wyłączyć obu napędów.
Pin ustawiony, ale to "standardowe" zabezpieczenie. Podobno ciężko obejść ale standardowych zabezpieczeń złodzieje sie spodziewają i mogę je obejść. Z doświadczenia wiem ze najlepsze są te nietypowe o których nie wiedzą.

alaska_k

Fachowiec
Podjadą lawetą.
Mozesz wyjąc pętelkę pozarowo/wypadkową
Wiadomo ze na każde zabezpieczenie znajdzie się obejście, ale jak go nie ma a złodziej wybierze opcje z odjazdem na kołach to może się nie udać. Raz próbowali ukraść mi TICO jakieś 20 lat temu. Stacyjkę rozbebeszyli i pewnie udało im się odpalić ale blokady skrzyni wcześniej nie zauważyli i nie udało im się odjechać.