SEXY Buttons Black Friday

Bronek

Pionier e-mobilności
Będę mial gen 1 + przelotka do Tm3 na tyl , do opuchnięcia za 215 zl z wysyłką do paczkomatu (jestem leń). Wszystko działa nie ma tylko tego co dla mnie ważne czyli podnoszenia zawieszenia dlatego zmieniam.

Bronek

Pionier e-mobilności
Ponownie spiąłem Badylki z kostką od S3xy.
Ten nowy komander ma dwa dodatkowe kabelki
.jak zwykle zrobiłem to prowizorycznie więc przetrwa wieki.
Wajchy sa identyczne spięte jak commmander gen 1, więc tylko trzeba odciąć wtyczkę od badylkow i połączyć ich kabelki przed wtyczką s3xy.

Czyli można jednoczśnie mieć wajchy i S3EXY przyciski itp . podpięte pod jeden port.

Zawieszenie mi działa , tz się rusza . Co jest fajne przy wjeździe na krawężniki itp
Po lewej stara kostka po prawej nowa . Kolory pomieszli ale ważne by podpinać po położeniu pinów

20241120_152908-COLLAGE~2.jpg

.

Last edited:

Krisou

Zadomawiam się
A jest jakaś wyraźna przewaga Commandera v2 nad v1 na ten moment? Mam v1 i przyciski i się zastanawiałem na kupnem v2 tylko jakoś narazie nie bardzo widzę dodatkowe korzyści. Knob mnie nie interesuje więc w tym kontekście nie patrzę.

Bronek

Pionier e-mobilności
W X i S jest, bo Gen 1 nie ma zmiany pozycji zawieszenia. Dlatego wymieniłem.
Przyciski (stare), działają w obu wersjach .
Dla mnie tylko ta funkcja miala sens czyli dla S I X to jest istotna różnica .
Nie wiem czy w Gen1 jest ustawianie profili foteli , to tez dla mnie fajna funkacja ale niekonieczna . Czyli prawy przedni ma dwa profile , max do przodu aby z tylu było full lub normalnie jak ktoś chce jechać z prawej. Można ustawić aż cztery!
Ale było już przesuwanie i ustawianie po kolei wszystki nastawień , teraz jest to w kupie

krzyss

Pionier e-mobilności
Będę mial gen 1 + przelotka do Tm3 na tyl , do opuchnięcia za 215 zl z wysyłką do paczkomatu (jestem leń). Wszystko działa nie ma tylko tego co dla mnie ważne czyli podnoszenia zawieszenia dlatego zmieniam.
Ja bym chcial :)