Z całym szacunkiem, ale tylko kierowca w liberii i tylna kanapa w RR pozostaje.
Wszystko OK, ale oprócz pecha co do fizycznych mankamentów tego egzemplarza, masz ewidentnie problem z obsługą/podejściem i korzystaniem z funkcji tej rzeczy martwej jaką jest to dziwne auto zwane Teslą.
Ok, tak bywa nawet z rowerem gdzie komuś dany typ/model nie odpowiada i koniec.
Ludzie nawet siebie nie potrafią właściwe dobrać a przyrzekają tkwić razem aż po grób
Wiem, że to nie rower czy żona i trudniej to zmienić

80% tego co piszesz nawet jak występuje, kompletnie np mi to nie przeszkadza, bo temu staram się zaradzić odpowiednio korzystając z samochodu. Traktuje to jako interacyjnośc i komunikację z samochodem
To zrobiłeś też Ty, np hamując aby nie walnąć w traktor itp.
Dopóki jest kierownica i pedały oraz menu ustawień dopóty to my kierujemy autem i jego funkcjami, w tym zawiera się interwencja gdy jest coś nie tak.. Przecież tylko idiota jedzie tak samo w ulewie jak w słońcu itp.
To wartość dodana, szczególnie gdy jest wersja darmowa.
Nawet w opisie jest że to ciągle eksperyment i biadolenie bo się nie przeczytało drobnym drukiem jest jak z frankowiczami. Wszyscy w tym ja mieliśmy nadzieję, że Tesla to dobrze obrobi i szybko. Niestety zgodnie z pisemną informacją nie daje rady. A to co mówi jej Szef, to pirownaj do naszego Premiera. Nawet chyba Musk jest bardziej wiarygodny.
Żeby nie było też mnie to czasem wkurza, ale mam oprócz łagodniejszego podejścia i większej tolerancji, mam tą przewagę, iż na przestrzeni tych 3 lat, widzę jak się jednak starają.
A błędow nie robi ten co mało robi.
I skoro jest taki popyt ha ten niedoskonały przecież produkt, to czym to tłumaczyć. Reklam w TV nie ma, ksiądz też nie agituje.
Pewnie to to? To dopiero skandal... Milion głupców już ma a tysiące czeka.. Ale manipulacja.