Zarek1988
Posiadacz elektryka
W sumie to programowo przerobi matrycowe światła na laserowe i wówczas żadna mgła nie ma szans. Deszcz z resztą teżRozgoni laserami albo miotaczem ognia![]()
W sumie to programowo przerobi matrycowe światła na laserowe i wówczas żadna mgła nie ma szans. Deszcz z resztą teżRozgoni laserami albo miotaczem ognia![]()
O co chodzi? Zmienia z zielonego na czerwone, zahamuje. Ale w wersji FSD. I nie ruszy jak się nie dotknie wajhy lub pedału gazuA żeby być dokładnym to "informowaniem o zmianie światła na zielone" bo z tego jak kojarze to jak się zmieni z zielonego na czerwone podczas jazdy to autopilot będzie miał to raczej gdzieś - ale mogę się mylić.
Mnie irytuje jazda na AP w korkach. Rusza dość gwałtownie a potem hamuje niepotrzebnie narażając się że ktoś ruszając z analogiczną prędkością wjedzie nam w dudę.
Teraz powinno być szybko. Odległość owszem jest nie po naszemu, no my na tyłkach siedzimy ale rusza okey... Jest poprawa, robi to fajnie bo nawet lekko ostro. Ja mam odkliknięte to asekuracyjne ruszanie w menu.U mnie jest dokładnie na odwrót.
Auto rusza w korku z opóźnieniem i bardzo ospale.
Kierowcy za mną się irytują.
I zatrzymuje się dość daleko za poprzedzającym autem.
Pokażesz gdzie się to odklikuje?Teraz powinno być szybko. Odległość owszem jest nie po naszemu, no my na tyłkach siedzimy ale tusza okey... Jest poprawa, robi to fajnie bo nawet lekko ostro. Ja mam odkliknięte to asekuracyjne ruszanie w menu.