Skoda Elroq - ZAKUP GRUPOWY z dobrym rabatem w Polsce - sprzedaż rozpoczęta!

Nestor

Fachowiec
@darek15 - Tak z ciekawosci sprawdzilem. Co prawda nie wzialem sportline, tylko nizszy pakiet i ma 210KM zamiast 286. Trzeba bylo dolozyc mase pakietow, zeby zrownac to z 85 sportline. Wyszlo 30 tysiecy drozej. Porownywalny enyaq jest tylko 10-15 tys drozszy.
Kodiaq nie ma doplaty, wiec netto jest 70-80 tys roznicy pomiedzy Elroq/Enyaq a Kodiakiem. To dalej dobre auto ze swoimi plusami, jednak kazdy musi sam sobie odpowiedziec czy sa to dla niego wazne rzeczy.

darek15

Zadomawiam się
Masz rację, tylko, że z Kodiakiem złapałem się na promocję na PHEV-y na koniec roku 2024. Minus 40000zł od cennika i tak oto Kodiaq 1.5 PHEV Selection + pakiet winter z 3 ramienna kierownicą + pakiet technology plus + aktywny tempomat wyszedł mnie 182300zł i do tego się odnoszę.

tlisek

Tomek
Info od sprzedawcy : podobno w okresie czerwiec-sierpień mają montować inne (słabsze) baterie (pytałem o 85) ..
W drugim wątku o Elroq jus jest sporo o tej baterii. Wyszło nam że czas 10-80 powinien być taki sam (bardziej płaska krzywa)

Rzo

Nowy na Forum
Zatem jeśli myślisz o zakupie Skody Elroq to może przemyślisz udział w ZAKUPIE GRUPOWYM z bonusem kilkunastu lub więcej tysięcy zł? Jakby co zapraszam do wyrażenia opinii :)
Obecnie dla 85 w konfiguracji za ok. 226 tys to troszeczkę ponad 20 tys. +drobne gratisy
Ps. Pan Szymon jest miły i kompetentny :)

jarry

Zadomawiam się
Myślę czy by jutro nie zamawiać... Czy ktoś testował masaż w fotelach przednich? Czy to jakieś porządne masowanie czy takie pitu-pitu? Pewnie dla grupy VAG to podobne rozwiązanie więc jak nie z Elroqa to może ktoś w Eniaqu testował albo jakimś innym VAGu?

Rzo

Nowy na Forum
Myślę czy by jutro nie zamawiać... Czy ktoś testował masaż w fotelach przednich? Czy to jakieś porządne masowanie czy takie pitu-pitu? Pewnie dla grupy VAG to podobne rozwiązanie więc jak nie z Elroqa to może ktoś w Eniaqu testował albo jakimś innym VAGu?
A jakie udało Ci się uzyskać warunki :)

Najnowsze dyskusje